Meteen naar de inhoud
Home » De 15-jarige babysitter is alleen met de 3-jarige. Ze stuurt deze foto’s uit de badkuip aan de moeder – en die wordt er helemaal warm van.

De 15-jarige babysitter is alleen met de 3-jarige. Ze stuurt deze foto’s uit de badkuip aan de moeder – en die wordt er helemaal warm van.

  • door

De 15-jarige Keegan Carnahan uit Florida past op de 3-jarige Alidy Haslam als zijn moeder er ‘s avonds niet kan zijn. Voor deze avond heeft de tiener een heel bijzonder spelletje voor het meisje bedacht.

“Alidy had besloten haar meerminnenkostuum op deze dag ook in huis te dragen”, vertelt de scholiere. “Dus ik dacht dat het een leuke verrassing zou zijn mijn kostuum eveneens aan te trekken als ik haar in bad doe. Mijn meerminnenstaart had ik gekocht toen ik 12 was en in zo’n fase zat”.

De foto van de gezamenlijke vismeisjes-badpret stuurt ze aan vrienden en Alidy’s moeder Jenna. De aanblik van de over haar hele gezicht stralende dochter laat haar helemaal warm in haar hart worden. Want sinds Alidy’s vader in november vorig jaar overleden is, is het kleine meisje vaak treurig en wil sindsdien ook bijna niets anders meer dragen dan haar lievelingskostuum. “Eindelijk heeft ze iemand gevonden waarmee ze een verbinding heeft”, aldus Jenna Haslam. “Ze is ervan overtuigd dat Keegan een echte meervrouw is en nu ook roze meermeisjesharen zoals zij”.

Wat een geweldig idee van de 15-jarige om Alidy op te monteren. “Ik vind het gewoon fijn dat we lol hebben en in dingen kunnen ‘duiken’ die haar gelukkig maken”, verheugt zich de Amerikaanse. Onder de op Twitter geplaatste foto’s zijn de commentaren in ieder geval duidelijk: “De beste babysitter aller tijden!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.