Meteen naar de inhoud
Home » 15 Mannendingen waar vrouwen zich aan ergeren in bed

15 Mannendingen waar vrouwen zich aan ergeren in bed

  • door

Bedtijd. Heerlijk hoor. Lekker onder de warme dekens kruipen, beetje tegen elkaar aan liggen, een vrij partij, slapen, whatever. Maar er zijn ook een aantal dingen die jullie, lieve mannen, beter niet kunnen doen. Want hé, het is echt verschrikkelijk fijn zo samen, maar er zijn ook vrouwen die spreken de onderstaande dingen liever niet uit. Vandaar dat wij het dan maar even opschrijven. Lees mee en pas toe.

1. Het feit dat jullie van een koud bed houden
Er zijn vrouwen die dat echt niet begrijpen. Winter is coming, dus waarom in godsnaam een koud bed? En dan vooral je vriendin wegduwen, want ze is net een kachel en daar hou je niet van. Nou, wij houden van een warme man.

2. Niet stil kunnen liggen
Ga lekker slapen man! Relax, ontspan. Maar draaien, waardoor er dus koude lucht onder de dekens komt, dat is irritant (lees punt 1.).

3. Uit het niets naakt naast het bed staan
Eh, hallo? Oh, oké, dus we gaan, eh… Voorspel, maybe?

4. Jullie te hard van stapel lopen
Voor spel dus. Heel fijn dat jij op springen staat, maar het vrouwelijk geslachtsorgaan werkt net even iets anders.

5. ‘Hoi’ zeggen, wanneer je zin hebt
‘Hoi?’ Dan liever niets zeggen, of begin ons te kussen, maar ‘Hoi’ of ‘Hoe gaat het?’… Hoe moeten we daar op reageren?

15mannen

6. Abrupt stoppen
Hoorde jij een ‘klaar koming’?

7. Het hele gewicht laten rusten op ons
Meestal vindt de vrij partij plaats in de avond – niet altijd natuurlijk – maar wel vaak. Dus dan hebben we net gegeten. En we denken liever aan jullie, dan aan opkomend maagzuur of een andijviestamppot.

8. Snurken wanneer jullie gedronken hebben
We weten niet precies wat er gebeurt met jullie lichamen in combinatie met alcohol, maar er komt toch een geluid uit. Man, heb je het zelf weleens gehoord?

9. Scheten laten, ook wanneer jullie gedronken hebben
We snappen dat jullie comateus zijn, na een avondje stappen en dat jullie bepaalde spieren niet meer onder controle hebben, maar het is alles behalve charmant. Oké, soms moeten we lachen. Stiekem. Als we nog wakker zijn, maar wanneer we ontwaken door verschrikkelijk geknetter, is de kans groot dat we liever huilen.

10. Heel graag een vrij partij willen, wanneer jullie gedronken hebben
En wij niet. Het tafereel wordt er niet bepaald hotter op.

11. Met verschillende vingers in twee gaten zitten 
Zomaar ineens, bam. Er zijn vrouwen die daar van houden, maar er zitten er ook aardig wat bij waarbij je dat beter eerst kunt peilen.

12. Te snel klaar komen
We know, jullie kunnen er niet altijd iets aan doen en soms beschouwen we het als een compliment, maar het is ook niet dat wij daarna nog ons deel krijgen, want: klaar.

13. Vreemde odeurs 
Of je nu keihard hebt gewerkt, naar de sportschool bent geweest of een zweetaanval hebt gekregen omdat het zo warm was, ga eerst maar even douchen. Geldt voor de ladies natuurlijk, maar er is echt niets hot aan een stinkende man.

14. Ogen dichtdoen en heel stil zijn
We hebben liever dat jullie kijken naar onze hot bodies, dan dat jullie je inbeelden dat er een of ander topmodel op je zit. En helemaal geen geluid maken, is ook verdacht.

15. Het belangrijkste gedeelte vergeten
We hebben het niet over het voor spel, we hebben het niet over de ‘nippels’ (lees: gevoelig, dus niet hard knijpen of bijten), we hebben het over de ‘gevoelige’ deeltje van de vrouw. Regel nummer één: betrek dit gedeelte áltijd bij het spel. Heel belangrijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.