Meteen naar de inhoud
Home » DIT 16-JARIG MEISJE WERD 43.200 KEER VERKR-ACHT. ALS JE HAAR VANDAAG ZIET, ZAL JE ACHTEROVER VALLEN.

DIT 16-JARIG MEISJE WERD 43.200 KEER VERKR-ACHT. ALS JE HAAR VANDAAG ZIET, ZAL JE ACHTEROVER VALLEN.

  • door

Karla Jacinto is 12 jaar oud als ze denkt de liefde van haar leven gevonden te hebben. De oudere man belooft haar de wereld en behandelt haar als een prinses. Karla denkt dat dit de uitweg is uit haar arme leven en gaat ervandoor met deze man. Dat zou de grootste fout van haar leven worden.

De man, die in de ogen van het meisje haar droomman is, is in werkelijkheid een pooier. Hij drijft handel in jonge meisjes als Karla! Hij dwingt haar om voor hem te werken. Hij slaagt Karla brutaal in elkaar, spuugt haar in het gezicht en verwondt haar met een boksbeugel. Dan brengt hij het 12-jarige meisje naar Tenancingo in Mexico – een stad waar heel wat andere pooiers actief zijn! Daar verkoopt hij Karla.

Van 10 uur ’s ochtends tot middernacht wordt Karla dag in dag uit gedwongen om seks te hebben met klanten. Dat doet ze vier jaar lang. Ze moet per dag minstens 30 klanten doen en het geld moet ze afstaan aan haar pooier. De mannen gebruiken een perfide methode om te verhinderen dat ze zou weglopen. Ze maken haar duidelijk dat ze gewoon niemand heeft om naartoe te vluchten. Dat merkt Karla overigens aan haar klanten. Geüniformeerde politieagenten, priesters en politici. Zelfs als ze zou willen, is er gewoon niemand bij wie ze zou kunnen aankloppen.

Als ze 16 jaar oud is, komt er eindelijk een einde aan haar hel. Ze werd door een vrijwilligersorganisatie uit het kluwen van de pooiers gered. Tot haar bevrijding werd ze meer dan 43.200 keer tot seks gedwongen. Een onwezenlijk cijfer. Maar het meisje, die ondertussen een jonge vrouw is, geeft niet op.

Karla sluit zich aan bij haar redders. Ze gaat elke dag in tegen het machtige systeem waarin meisjes tot seksslaven worden gevormd. En dit werk brengt haar dagelijks in levensgevaar! “Ik weet ’s ochtends dat ik opsta, maar ik weet niet of ik ’s avonds nog in leven zal zijn”, zegt de vandaag 23-jarige. “De dood loert om elke hoek, omdat ik doe wat ik doe.”

Karla en haar collega’s bevrijden steeds meer jonge meisjes uit de handen van criminelen. De politie van Tenancingo kijkt gewoon weg. Want ze zijn zelf betrokken bij de handel, evenals de plaatselijke politici. Dat maakt Karla’s werd zo gevaarlijk.

Karla’s verhaal is hartverscheurend, maar helaas geen alleenstaand geval. Wereldwijd leven meer dan 2 miljoen kinderen in de omstandigheden die Karla vier jaar moest verdragen. DEEL dit bericht met iedereen die je kent want dit moet eindelijk stoppen.

Deze gezonde 16-jarige sterft plotseling op het strand. De reden staat in elke supermarkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.