Meteen naar de inhoud
Home » 18-jarig meisje leek de perfecte schoondochter te zijn, maar nu hangt haar een straf van 5 jaar boven het hoofd!

18-jarig meisje leek de perfecte schoondochter te zijn, maar nu hangt haar een straf van 5 jaar boven het hoofd!

  • door

Dit is Brooke Skylar Richardson. Ze is 18 jaar en lijkt op het eerste gezicht de meest voorbeeldige schoondochter die je je maar kunt wensen. Ze rookt en drinkt niet, doet geen drugs, gaat nooit uit en besteedt het gros van haar tijd aan het helpen van kinderen. Toch heeft een tip van de dokter ervoor gezorgd dat ze nu misschien 5 jaar moet zitten.

Heel Ohio had met haar te doen toen ze op 18-jarige leeftijd een doodgeboren baby kreeg. Dat was echter maar van korte duur, want een skeptisch dokter vroeg zich af wat er met het lichaam van het kind was gebeurd. Het verhaal was vaag en ongeloofwaardig, en dus werd de politie ingeschakeld. Die vonden het lichaam in Brooke’s achtertuin.

( Lees verder onder de foto )

Vermoedelijk is de baby niet dood geboren, maar vermoord. De advocaat houdt stug vol en laat het er niet bij zitten. Brooke zou zoiets nooit doen bij haar eigen kind. Ze hielp in haar vrije tijd verstandelijk gehandicapte kinderen bij het cheerleaden op zomerkamp. Nu riskeert ze een gevangenisstraf van 5 jaar en een borgsom van 15.000 dollar.

Bekijk ook de volgende video:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.