Meteen naar de inhoud
Home » Een 26-jarige was net moeder geworden, toen er drie weken later iets gebeurde dat ondenkbaar was!

Een 26-jarige was net moeder geworden, toen er drie weken later iets gebeurde dat ondenkbaar was!

  • door

Holly Gerlach was 26 jaar oud toen ze moeder werd van een gezond meisje. Holly en haar man James waren dolblij en waren er helemaal klaar voor om hun nieuwe leven als gezin te beginnen. Alles ging goed en verliep voorspoedig.

Maar op een dag, toen haar dochter Casey Marie amper drie weken oud was, begon Holly pijn in haar nek te krijgen en al snel voelde zijn zich heel slap in haar benen. En slechts 72 uur na de eerste symptomen, was zij verlamd vanaf haar nek! Was zij in de dagen hiervoor nog aan het wennen aan het leven als nieuwe moeder, nu was ze verbonden met een zuurstofmasker, niet in staat om zelfstandig te ademen.

Bij Holly werd vastgesteld dat zij aan het Guillain-Barré syndroom leed, een zeldzame auto-immuunziekte. Holly kon niet bewegen, noch spreken vanwege alle buizen die aan haar nek bevestigd waren. Het perfecte familie leven lag ineens volledig aan flarden, en James bleef alleen achter met hun pasgeboren dochter.

Hoewel de toekomst er op zijn zachtst gezegd somber uitzag, bleef Holly hoop houden. Ze werkte keihard op de intensive care, en begon langzaam maar zeker weer zelfstandig te ademen en haar spieren te gebruiken. Na twee en een halve maand op de intensive care, werd zij overgeplaatst naar een andere afdeling, waar ze aan haar revalidatie begon. Het harde werken van Holly zorgde ervoor dat zij, vier maanden nadat ze verlamd raakte, eindelijk terug naar huis mocht, naar haar man en dochtertje.

Het is zo inspirerend om Holly’s reis van bedlegerige op de intensive care naar verbetering te volgen. Holly heeft een boek geschreven over haar ziekte en de uitdagingen die ze moest aangaan op haar weg naar herstel.

Word ook geïnspireerd door Holly’s vechtlust en vastberadenheid door hier haar verhaal te zien, net zoals duizenden anderen dit al hebben gedaan.

Vreemden noemen hem een kleine baby. Maar deze 6-jarige weigert om op te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.