Meteen naar de inhoud
Home » De 28-jarige poseert voor de foto. Maar als je naar beneden kijkt, moet je gewoon kokhalzen!

De 28-jarige poseert voor de foto. Maar als je naar beneden kijkt, moet je gewoon kokhalzen!

  • door

De Engelse Sarah Louise Bryan heeft een zwak voor opvallende mode. De 28-jarige schoonheidsspecialiste had al een jurk ontworpen uit wikkels van snoepjes – volkomen onschuldig in vergelijking met haar laatste creatie die voor opschudding en vooral walging zorgt. De reden hiervoor is het organische materiaal dat Sarah hiervoor gebruikte en aan de hand van donaties via het internet verzamelde. In een actuele oproep post ze een foto in bikini van zichzelf met de woorden: “Ik heb sperma nodig als lijm voor mijn nieuwste design. Deze foto kan je alvast een handje helpen. Bedankt.”

Hoe het eindresultaat er zal uitzien, verraadt Sara nog niet, maar als we haar laatste werk bekijken, hebben we al een idee. Haar laatste jurk bestond namelijk uit een “stof” die je regelrecht de kots in de keel doet lopen.

Sarah ontwierp namelijk een kleed dat volledig uit schaamhaar bestond. Deze had ze op dezelfde manier verzameld van donoren via een oproep op Twitter. Ze werd geïnspireerd door het “vleeskleed” van Lady Gaga. Ze wilde de diva overtreffen in de categorie van “walgelijkste outfit”. Hoewel ze tijdens het maken van de jurk handschoenen droeg, kon ze haar braakneigingen niet onderdrukken.

Om de walgelijke factor toch een beetje te verminderen, werden de schaamharen voor de verwerking gedesinfecteerd. “Ik wilde geen ziektes opdoen” zegt Sarah. Het materiaal was bovendien moeilijk om in een jurk te verwerken, maar met noeste arbeid slaagde ze toch in haar doel. Na een maand was de walgelijke jurk eindelijk klaar.

Sarah heeft grote plannen met haar harige creatie: Ze wil de schaamhaarjurk verkopen voor 12.000 euro. Het liefste zou ze de jurk nog aan Lady Gaga willen verkopen.

Wat vind jij van deze jurk? Iets voor jou?

Laat het ons weten en DEEL dit opmerkelijke bericht met iedereen die je kent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.