Meteen naar de inhoud
Home » Deze 28-jarige smeert haar gezicht elke dag in met het sperma van haar vriend. Het resultaat heeft me verrast.

Deze 28-jarige smeert haar gezicht elke dag in met het sperma van haar vriend. Het resultaat heeft me verrast.

  • door

Man of vrouw, iedereen vindt een gezonde huid belangrijk. Voor onze gelaatsverzorging worden de meest uiteenlopende middeltjes geprobeerd: maskers van yoghurt, citroenzuur en modder. Maar wat de 28-jarige Tracy Kus uit het Engelse Wendover elke dag op haar gezicht smeert, is eerder ongewoon. De moeder smeert haar gezicht immers dagelijks in met menselijk sperma.

 Op die manier wil ze haar chronische huidproblemen onder controle krijgen. Sinds haar jeugd lijdt ze immers aan rosacea – een huidziekte met symptomen die een beetje op acne lijken. In plaats van te kiezen voor antibiotica experimenteerde de vrouw met verschillende natuurlijke middeltjes. Toen ze over het onderwerp had gelezen, probeerde ze een behandeling met het mannelijke liefdessap eens te proberen en de resultaten lieten niet lang op zich wachten.

Het duurde niet lang of de huid van Tracy verbeterde zienderogen. De puistjes verdwenen en haar huid werd opnieuw glanzend. Enthousiast over het resultaat smeert ze zich sindsdien elke dag in met sperma.

Ze laat het ongeveer 20 minuten op haar gezicht zitten, waarna ze het met lauw water afspoelt. Het sperma zelf krijgt ze van een (seksueel gezonde) vriend – al beweert ze zelf niet betrokken geweest te zijn bij het “productieproces”.

Vanuit biologisch oogpunt is er niets verkeerd met het aanbrengen van sperma op het gezicht of de huid. Naast lipiden, eiwitten en enzymen, bevat sperma ook citroenzuur, melkzuur, ureum, zink, magnesium en calcium – allemaal ingrediënten die ook in de klassieke verzorgingsproducten gevonden worden.

Misschien stort ook de cosmetica-industrie zich binnenkort wel op de methode van Tracy … DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.