Meteen naar de inhoud
Home » 3 Ondeugende zinnen waar mannen helemaal wild van worden

3 Ondeugende zinnen waar mannen helemaal wild van worden

  • door

Woorden waar een man op gewonden van raakt, veroorzaken een bepaalde reactie in hem, zowel psychisch als emotioneel. Wat het belangrijkst is voor hem is dat zijn  potentie bij een vrij partij erkend wordt. Met andere woorden: Hij wil dat jij het geweldig vindt wat hij met je doet en dat zijn mannelijkheid jou op windt.

Alle mannen willen stiekem het effect van een rockster hebben op vrouwen. Het gevoel dat ze op magische wijze een vrouw weten te verleiden en te ‘vermaken’ daaronder. De volgende zinnen geven hem het gevoel dat hij voor jou een ware vrij partij god is:

1. Je voelt zo geweldig

Of je kiest een ander bijwoord om hem te beschrijven: fantastisch, goed, hard, groot, ongelooflijk. En om nog wat kracht bij te zetten kun je er nog wat “effing”tussen gooien.

Het is het ultieme compliment voor een man als je hem tijdens de vrij partij vertelt hoe geweldig hij voelt. Hiermee erken je ter plekke zijn potentie en lichaamskracht. En niemand hoeft je nog te vertellen hoe belangrijk mannen hun ‘leuter’ vinden, toch?

2. Niet stoppen!

Of een ander gebod: “Harder!”, “Ja, daar!” Of:  “Ga door!” Nogmaals, voel je vrij om zelf de woorden te kiezen en helemaal om wat ‘spannende’ woordjes te gebruiken. Door hem te commanderen om precies op die manier door te gaan zoals hij bezig is, helpt hem om zich hot en zelfverzekerd te voelen.

3. Ik kan geen genoeg van je krijgen of Ik word zo op gewonden van jou

Deze zin duidt op zijn vermogen om jou op te winden. Dat hij jou verandert in een wilde tijger die voortdurend naar zijn lichaam verlangt. Is dat overdreven? Ja, maar denk eens aan al die keren dat je hem afwijst omdat je te moe bent, hoofdpijn hebt of gewoon niet in “the mood” bent. Dat betekent niet dat je 24/7 zin moet hebben, maar het geeft zijn ego een geweldige boost om te weten dat hij het vermogen bezit om jou gek van verlangen te maken. GRRRRRR!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.