Meteen naar de inhoud
Home » 31 vreemde gymnasten komen de zaal binnen – enkele seconden later kan het publiek hun ogen niet geloven

31 vreemde gymnasten komen de zaal binnen – enkele seconden later kan het publiek hun ogen niet geloven

  • door

Gymnastiek is een enorm fysieke sport die veel kracht, lenigheid, en een echt gevoel voor ritme vergt.

Omdat het vooral gaat om de groepschoreografie is het vanzelfsprekend dat de gymnasten perfect gesynchroniseerd moeten zijn als ze een kans willen maken om punten te behalen tijdens een competitie.

De atleten uit het filmpje hieronder zullen je betoveren. Wanneer je ze de zaal ziet binnenkomen is het effect op de toeschouwers enorm, en kan het publiek hun ogen niet geloven. De 31 gymnasten zijn in feite gekleed in een bodysuit dat hun hele lichaam bedekt, inclusief het hoofd.

De kleuren zijn levendig en hun groen-blauwe hanenkammen vallen meteen op. Deze enorm intrigerende groep heet TS Goetzis Zurcaroh.

Het is een gemengde groep die bestaat uit mannen en vrouwen van verschillende leeftijden, die bekend staan om hun visueel indrukwekkende kostuums.

In het filmpje hieronder beginnen de gymnasten tijdens de World Gym for Life Challenge met hun voorstelling. Aan het begin van hun choreografie heb je al meteen het gevoel dat het spektakel een indrukwekkend evenement zal zijn.

De gymnasten vormen enorm grafische figuren en voegen constant verrassende elementen toe. Hun choreografie is volkomen onverwacht en hun bewegingen laten zien dat de 31 leden van deze groep enorm begaafd zijn.

Het is onmogelijk om deze show te zien zonder je af te vragen hoe deze bewegingen of figuren mogelijk zijn. Ze zijn tegelijkertijd provocerend en enorm artistiek. Bekijk het filmpje hieronder om hun hele voorstelling te ontdekken, dankzij welke ze als tweede eindigden tijdens de kampioenschap!

Lees ook Hij vraagt aan dit 16-jarig meisje om naakt foto’s te sturen, haar briljante reactie had ik niet verwacht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.