Meteen naar de inhoud
Home » 36 GRAPPIGE foto’s met dieren! Bij nummer drie lig je al in een deuk!

36 GRAPPIGE foto’s met dieren! Bij nummer drie lig je al in een deuk!

  • door

Naast alle selfies van tegenwoordig is er nog een andere trend die het internet overspoelt: de fotobom! Geef je vrienden een onophoudelijke lachbui met de gekste foto van jezelf. Omdat fotobommen zo verrassend en grappig zijn, worden ze vaak en veel gedeeld.

Een klassieker onder de fotobommen is de foto met een of meerdere dieren die je foto helemaal naar de vaantjes halen. Stel je voor, je wil een gewone selfie nemen. Net op het moment dat je op de knop drukt springt er een hond in het beeld, komt er net een insect voorbij gevlogen of valt er een flinke hoeveelheid vogelstront op je hoofd. Velen zullen aarzelen om zo ’n foto met de wereld te delen maar je mag er zeker van zijn: dit is een bom! Je vrienden zullen zich een kriek lachen en je krijgt zonder twijfel veel meer reacties dan op eender welke andere publicatie.

Hier heb je 36 voorbeelden van fotobommen met dieren!

Zeker als je bedenkt dat foto’s met dieren niet in scène kunnen worden gezet, kom je niet meer bij van het lachen bij deze foto’s. Je kan je het effect op je vrienden wel voorstellen als jij een fotobom durft publiceren. Fleur de dag van je vrienden op en zet je schaamte opzij! Er zal nog lang over gepraat en gegiecheld worden.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Bron: Heftig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.