Meteen naar de inhoud
Home » 4 Redenen waarom hij je ‘mondeling’ zou moeten plezieren

4 Redenen waarom hij je ‘mondeling’ zou moeten plezieren

  • door

Als we de mannen mogen geloven, krijgen we in ruil voor een dagelijkse ‘BJ’ het eeuwige leven. Over de positieve rewards voor een sessie waarbij je haar daaronder verwend, horen we dan weer veel minder. Daar komt nu verandering in.

1. VOEDINGSSTOFFEN

Niet alleen zaad celletjes, maar ook vrouwelijk vocht bevat goede voedingsstoffen. Het vocht zou een hoog eiwitgehalte hebben. Ook glucose en fructose komen leutig uit je ‘doosje’ gedruppeld. Skip dinner, zouden we zo zeggen.

2. LANGERE RELATIE

Een studie wees uit dat mannen hun geliefde vaak ‘mondeling’ plezieren uit angst om haar te verliezen. De relatie zou naar hun mening dus langer duren als hij geregeld met het hoofd onder de lakens duikt. Onze wenkbrauwen fronsen licht, maar als dat zijn drijfveer is, so be it.

3. INTENS

Met zijn hoofd tussen je benen heeft hij het gevoel dat jullie dichter dan ooit bij elkaar zijn. Een mondelinge vrij partij zou voor de meeste koppels zelfs intenser zijn dan een normale vrij partij.

4. GEEN KANS OP EEN ZWANGERSCHAP

Als hij daar zo veilig en geborgen tussen je benen ligt, hoeft hij zich helemaal niet druk te maken om een eventuele bezwangering. Hierdoor zou hij zich meer relaxed voelen dan tijdens het vrij partijen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.