Meteen naar de inhoud
Home » Met zijn 42 jaar zocht hij seks met een meisje van 13. Toen hij haar zou ontmoeten merkt hij dat er iets niet klopte

Met zijn 42 jaar zocht hij seks met een meisje van 13. Toen hij haar zou ontmoeten merkt hij dat er iets niet klopte

  • door

Christian Salazar, een jonge Chileen voert een plan uit dat het land ondersteboven brengt: het onthullen van pedofielen. Hij kwam op het idee toen hij zag dat geen enkel YouTube kanaal dat deed. Dus opende hij een account waarin hij laat zien hoe deze mannen bereid zijn seks te hebben met minderjarigen.

Christian zoekt openbare chats op waarin hij zich voordoet als meisje. De volwassen zoeken vaak snel contact met “haar” en maken seksuele insinuaties. Zo lokte hij een man van 28 jaar (die in het echt 40 was) die bekende dat geïnteresseerd was om seks te hebben met een meisje van 13 jaar. Hij zette de video van de ontmoeting op YouTube.

Na deze ongemakkelijke ontmoeting gaf Christian hem aan bij de politie. Maar daarmee stopte het nog niet: hij probeerde het nog een keer, deze keer zou “het meisje van 13” een ontmoeting hebben met een man van 42. Hier kunt u diens reactie zien:

De politie heeft al verklaard dit soort praktijken niet goed te keuren, maar veel mensen ondersteunen het. “Hier in Chili moet eerst een meisje verkracht worden voordat dit soort mensen naar de gevangenis gaat”, verdedigt Christian zich. “Na mijn aangifte gaan ze niet naar de cel, maar op zijn minst staat hun naam op de lijst van politie voor als ze iets doen”. En jij, wat denk jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.