Meteen naar de inhoud
Home » 42-jarige vrouw met tienerlooks verklapt schoonheidsgeheimen

42-jarige vrouw met tienerlooks verklapt schoonheidsgeheimen

  • door

Ze heeft de looks van tiener, maar in werkelijkheid is de Taiwanese modeblogster Lure Hsu toch echt 42 jaar. De wel heel erg jong lijkende vrouw wordt in haar vaderland ‘de godin van de eeuwige, bevroren jeugd’ genoemd. Speciaal voor haar honderdduizenden fans op sociale media heeft de leeftijdloze beauty nu een paar schoonheidsgeheimen prijsgegeven.

Twee jaar geleden was Lure Hsu in Taiwan en ver daarbuiten nog een volslagen onbekende. Maar toen haar jongere zus Sharon (35) haar in 2015 op Facebook feliciteerde met haar veertigste verjaardag was het spreekwoordelijke hek van de dam. Het regende reacties bij Lure’s foto. En inmiddels heeft de strakke veertiger 230.000 en 340.000 volgers op respectievelijk Instagram en Weibo (de Chinese tegenhanger van Twitter).

Vrijwel iedereen vraagt zich af hoe het toch komt dat Lure Hsu zo absurd jong oogt. ,,Ze lijkt wel een tiener met dat rimpelloze gezicht en haar meisjeachtige uitstraling”, vindt iemand. Dat is voor een groot deel genetisch bepaald, benadrukt Hsu zelf. Maar ook andere factoren spelen een rol. Eén van haar schoonheidsgeheimen: veel water drinken en groenten eten.

Hydrateren

Maar Hsu heeft nog meer tips voor haar ‘eeuwige jeugd’. ,,Blijf altijd gehydrateerd”, benadrukt ze. ,,Ik drink elke dag veel water en vermijd suikerdrankjes zoals cola. Mijn enige zonde is eigenlijk een kop zwarte koffie na het opstaan. Een beetje cafeïne heb ik gewoon nodig om wakker te worden.” Hsu eet vlees en vis, maar dineert regelmatig vegetarisch. ,,Van paksoi ben ik helemaal weg. Calorierijke dipsausjes laat ik echter links liggen. Verder neem ik dagelijks voedingssupplementen – zoals vitamine C-tabletten en collageen – om de huid glanzend te houden.”

Lure geeft vrouwen tot slot nog de raad om hun huid elke dag te goed te bevochtigen met water en crèmes. ,,Als je je huid genoeg water heeft, hoef je je eigenlijk  geen zorgen te maken over rimpels.” In de zomer is zonnebrandcrème volgens haar ‘een onmisbaar hebbeding’. ,,Je huid wordt bruiner, maar ook droog. Dat moet hoe dan ook vermeden worden”, aldus de Taiwanese die alle aandacht leuk vindt maar zichzelf niet bijzonder. ,,Ik heb toevallig op meerdere fronten veel geluk.”

BRON:AD.NL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.