Meteen naar de inhoud
Home » 5 artsen staan achter een laken, dan laten ze het vallen en kunnen de mensen niet meer van het lachen

5 artsen staan achter een laken, dan laten ze het vallen en kunnen de mensen niet meer van het lachen

  • door

Als je weleens de sensatie hebt gehad niet in staat te zijn te ademen of te praten, weet dan dat er een technische term voor deze enge ervaring is. Volgens de Mayo kliniek is er een soort samentrekking van de stembanden die het tijdelijk moeilijk maakt te praten of ademen en die heet laryngospasme. Een groep van vier gediplomeerde anesthesieverpleegkundigen besloten deze vreemde naam wat lichter te maken en gebruikte het om naam te geven aan hun zangensemble.

De groep mannen vormde de Laryngospasms, een muzikale parodiegroep. Diegenen die het studentenkerstfeest van de Minneapolis School of Anesthesia bijwoonden in 1990 gingen wat meemaken, toen de The Laryngospasms zich opstelden voor een optreden. De groep medische professionals, gekleed in hun werkkleding, plaatsen zich voor hun microfoons om een parodieversie te zingen van de populaire song van Neil Sedaka ‘Breaking Up Is Hard To Do.’ Op dat moment viel het laken en begon de show pas echt. Echter, de groep geeft een eigen draai aan de hit.

De parodieversie van het nummer zag het licht toen een van de senioren ontdekte dat Neil Sedaka’s nummer makkelijk veranderd kon worden in ‘Waking Up Is Hard To Do.’ In de video gaat Laryngospasms op een rij staan en maakt zich klaar om het hilarische nummer uit te voeren, terwijk ze er allemaal een schepje persoonlijkheid bovenop gooien. Bekijk de video om de ongelofelijke uitvoering van de Laryngospasms te zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.