Meteen naar de inhoud
Home » 5-jarige kotst elke dag vanwege pestkoppen. Dan schieten 2 rugby spelers ter hulp.

5-jarige kotst elke dag vanwege pestkoppen. Dan schieten 2 rugby spelers ter hulp.

  • door

Twee football spelers hebben een organisatie opgericht om pesten een halt toe te roepen. Chris Kuykendall speelt football aan de Hobbs High School in New Mexico. Hij gebruikt zijn populariteit om pesten tegen te gaan. Chris zei dat hij op jongere leeftijd zelf het slachtoffer werd van pesten. Toen hij hoorde over een jongen die zo vreselijk gepest werd dat hij elke ochtend moest overgeven, wist hij dat er iets gedaan moest worden.

“Het kwam echt hard aan” vertelde Chris. “Ik herinnerde hoe ik me voelde toen ik vroeger gepest werd. Ik was helemaal op. Ik wilde het gewoon hier en nu veranderen. Ik wilde gewoon niet dat hij dit nog een enkele dag zou moeten meemaken – dat vreselijke gevoel van niet naar school te durven en willen gaan.”

Chris nodigde de jongen uit om samen te lunchen. Toen de pestkoppen zagen dat hij met een football ster aan tafel zat, stopte het pesten plotseling. “Nadat we lunchten, behield zijn moeder het contact en ze vertelde me dat het nu veel beter met hem gaat. Hij speelde terug graag en hij is ondertussen echt helemaal open gebloeid.”

Brevin, een teamgenoot van Chris, was eveneens geëmotioneerd en besloot samen met hem de Eagle Buddies op te richten – een organisatie die atleten in contact brengt met slachtoffers van pesten.

DEEL deze geweldige actie met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.