Meteen naar de inhoud
Home » 5-jarige was op het strand helemaal overstuur. Als mama zijn zwemshort uittrekt, is ze GESCHOKT!

5-jarige was op het strand helemaal overstuur. Als mama zijn zwemshort uittrekt, is ze GESCHOKT!

  • door

De moeder van de 5-jarige Jack Collins was doodsbang toen ze de zwemshort van zijn zoon probeerde uit te trekken na een gewoon eindje zwemmen terwijl ze op vakantie waren. Toen hij van het zwembad kwam, gaf hij immers een luide schreeuw.

“Het was echt een schreeuw die door merg en been ging. Het is een kreet die geen enkele moeder wil horen” vertelde Laura Collins.

Toen hij in het water aan het spelen was, was het netje in de short rond zijn penis komen vast te zitten. Collins rende naar de receptie van het hotel om een schaar te krijgen. Daar spoorden ze haar aan om hem naar het ziekenhuis te brengen waar hij uiteindelijk ook belandde.

Het net zat te strak om zijn penis om op een normale manier verwijderd te worden. De artsen moesten hem zelfs verdoven vooraleer ze de short konden verwijderen.

Hij werd uren in observatie gehouden om te zien of hij nog wel normaal zou kunnen urineren.

Verrassend genoeg was dit niet het eerste geval dat het ziekenhuis zo had gezien. Enkele weken eerder was er een jongen met dezelfde symptomen binnengebracht.

Collins moedigt andere ouders aan om de netjes nu te verwijderen om dergelijke voorvallen te voorkomen. Tesco, de fabrikant van de shorts, bood zijn verontschuldigingen aan en beloofde om de zaak te onderzoeken.

DEEL deze belangrijke waarschuwing met iedereen die je kent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.