Meteen naar de inhoud
Home » 5 Onverwachte dingen die mannen super hot vinden tijdens een vrij partijtje..

5 Onverwachte dingen die mannen super hot vinden tijdens een vrij partijtje..

  • door

Sommige dingen zijn nou eenmaal algemeen bekend. Je vent vindt het heerlijk als jullie het op z’n ‘hondjes’ doen en kickt erop als jij de controle neemt tijdens een vrij partij. Niks nieuws, dit weet volgens mij iedereen wel. Maar wist jij dat er nog een paar dingen zijn waar hij helemaal gek van wordt als je dit onverwacht zou doen tussen de lakens?! Wij zullen ze even op een rijtje zetten voor je.

1. Je nagels in zijn rug zetten
Aan de ene kant vinden wij dit niet bepaald lekker aanvoelen, maar aan de andere kant voedt dit de oermens in ons. Als jij dit bij ons zou doen, dan zouden wij het gevoel krijgen dat jij ervan geniet en dit stimuleert ons om nog beter ons best te doen. Dus als jij onder je vent ligt en je geniet van wat hij doet, zeg je nagel dan eens in zijn rug. Geloof mij maar, hij gaat dit waarderen.

2. Niet-matchende lingerie
Wij mannen zijn best een raar volk. Je zou zeggen dat matchende lingerie superhit is, maar aan de andere kant vinden wij niet-matchende ondergoed ook geweldig. Waarom? Eigenlijk best simpel.

Als je een vrouw hebt versierd en je bent haar uit aan het kleden en je ziet dat haar onder goed niet matched, dan weet je gewoon dat zij geen vrij partijtje heeft verwacht. Een groter compliment is er niet voor een man, om een vrouw die dat niet heeft verwacht toch te strikken en het maar mooi voor elkaar te krijgen! Score!

3. Met jezelf bezig gaan terwijl hij naast je ligt
Meid, geloof mij maar, het is super hot om je vrouw te zien genieten als je naast haar ligt in bed. Dit is totaal niet onbeleefd en wij vinden het hartstikke lekker om toe te kijken hoe jij geniet van jezelf.

4. Geluiden maken
Wij mannen hebben een soort van stimulans nodig tijdens de vrij partij. Oké, het bij elkaar schreeuwen van de buren is misschien een tikkeltje overdreven, maar zacht ‘geschreeuw’ daarentegen niet!

Wij zien dit als een teken dat jij ervan geniet en dit stimuleert ons meer om ons best te gaan doen. Hoe zelfverzekerd een man ook is, bevestiging is altijd welkom!

5. Speeltjes meenemen
Mannen die zelfverzekerd zijn, hebben totaal geen problemen met ‘speeltjes’ (voor de vrouw dan!) in bed. Sterker nog, dit vinden wij heerlijk. Het is best spannend en leuk om dit soort speeltjes in het voor – spel mee te nemen en jouw hiervan te laten genieten. Spelletjes met speeltjes kunnen best spannend en leuk zijn!

LEES OOK:De 28-jarige poseert voor de foto. Maar als je naar beneden kijkt, moet je gewoon kokhalzen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.