Meteen naar de inhoud
Home » 5 redenen waarom mannen het van achter willen doen

5 redenen waarom mannen het van achter willen doen

  • door

Misschien krijg je alleen al van het idee over een vrij partij ‘van achter’ de zenuwen. Toch fantaseren veel heteros*ksuele mannen over deze vorm van een vrij partij met hun vrouw, simpelweg omdat hij graag elke deel van jouw lichaam wil ontdekken.

1. Jij vertrouwt hem
Als jij een beetje nerveus bent over een vrij partij van achter en uiteindelijk erin toestemt om het toch te doen, dan geeft het hem een goed gevoel. Jij vertrouwt hem immers met iets heel spannends en gaat ervan uit dat hij voorzichtig te werk zal gaan. Onthoud daarnaast ook dat het geen pijn hoort te doen. Wanneer dit wel het geval is, dan kan het zo zijn dat jij er nog niet klaar voor bent of dat hij te hardhandig te werk gaat.

2. Het is iets nieuws
Hoe goed jullie vrij partij ook mag zijn op een gegeven moment wordt alles normaal. Een vrij partij ‘van achter’ is iets nieuws en bekends voor hem wat het nog spannender en begerenswaardiger maakt.

3. Hij is gek op je kont
De meeste mannen zijn gek op de kont van hun vrouw. Hoewel het idee jou misschien afschrikt, voelt hij zich juist als een kind in een snoepwinkel. Hij mag nu immers iets dat hij al zo lang bewondert en naar smacht eindelijk gebruiken.

4. Het is heel strak
De kans is vrij groot dat je v*gina opening wijder is dan de opening tussen je kont. Een ‘doosje’ is immers ook ontwikkeld om een kind mee op de wereld te zetten. Het gebied tussen je billen is veel strakker en hierdoor wordt zijn penis veel meer gestimuleerd, waardoor hij een gevoel beleeft dat hij nooit eerder gevoeld heeft.

5. Het geeft hem macht
Ondanks dat het misschien heel autoritair klinkt, geeft het feit dat hij tijdens een vrij partij van achter bovenop je ligt of zit hem een gevoel van macht. Daarnaast geef je hem nu ook het idee dat hij verantwoordelijk is voor jouw plezier in bed, waardoor hij nog meer zijn best zal doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.