Meteen naar de inhoud
Home » 56000 Britse pond aan plastische chirurgie. Is het dat wel waard?

56000 Britse pond aan plastische chirurgie. Is het dat wel waard?

  • door
data-img320=

Georgina Clarke uit Warwickshire in Engeland is moeder van Kayla. Toen Kayla geboren werd, zag ze er heel normaal uit. Georgina gaf haar al haar aandacht en voedde haar met geduld en liefde op. Wat ze niet wist, was dat kleine Kayla de reden zou waarom ze haar voorkomen een draai van 180° zou geven.

Alles begon met de bewondering die Kayla en haar moeder hadden voor het Britse model Katie Price, de Pamela Anderson van Engeland.  Ze waren zeer onder de indruk van haar volle lippen, haar weelderige boezem en haar vrouwelijke vormen. Ze wisten onmiddellijk dat ze er ook zo wilden uitzien. Elke week zaten ze aan de buis gekluisterd als het programma van het bekende model werd uitgezonden.

Hier heb je een foto van Katie, het idool van Kayla en Georgina.

De twee werden megafans van het model en praatten over niets anders. Toen Kayla 11 was, zei ze al tegen haar moeder dat ze haar borsten wou laten vergroten als ze volwassen zou zijn. Maar zo lang zou het niet duren. Op haar 17de beslist Kayla om haar studies op te geven en te gaan werken. Ze zou het geld bij elkaar werken om niet alleen zichzelf maar ook haar moeder een borstvergroting te geven. De droom van de twee vrouwen werd werkelijkheid.

Makkelijk was het natuurlijk niet om al dat geld bijeen te krijgen. Kayla ging dan maar aan de slag als stripper in een bar en verdiende daarmee £1300 per maand. Omdat ze daarmee niet snel genoeg aan het gewenste bedrag kon komen, begon ze ook wekelijks tijd te spenderen met haar ‘sugar daddy’, een rijke man die haar wekelijks $800 betaalde voor haar gezelschap. Ze kreeg daarbij de volledige steun van haar moeder die enkel wilde dat Kayla haar droom kon verwezenlijken.

Eindelijk lukte het om het geld bijeen te krijgen. De grote dag was daar. Ondertussen zien de twee dames, nu 20 en 38, er helemaal anders uit. Ze gaven in totaal £56000 uit aan plastische chirurgie (ongeveer €65000). Ze ondergingen 18 botoxbehandelingen, 3 operaties aan de wangen en ze willen nog een aanpassing van hun vagina’s. Kayla koos ook nog een opmerkelijke borstvergroting en beiden lieten hun lippen voller maken. Om af te ronden ging er nog een hoop geld in tandbehandelingen, haarextensies, haarkleuring en semipermanente make-up.

Kayla blijft als stripper werken en sparen tot ze haar toekomstige operaties kan bekostigen. Ze denkt er ook over om haar jongere zus eveneens een paar operaties te schenken.

Natuurlijk krijgen de twee behoorlijk veel kommentaren op hun lichaamsverbouwingen. “Zoveel plastische chirurgie is slecht voor de gezondheid,” krijgen ze vaak te horen. Maar ze trekken er zich niets van aan. “Het maakt niet uit wat mannen soms tegen ons zeggen. We weten dat we er fantastische uitzien en dat is het belangrijkste,” zegt Kayla. “We hebben een hechte moeder-dochter-band.”

Wat vind jij van hun droom? Zou jij zo ver gaan om je dromen te verwezenlijken zonder je ooit iets aan te trekken van wat ‘de mensen’ zullen zeggen?

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

Bron: Dailymail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.