Meteen naar de inhoud
Home » 6 BROERS WORDEN OP SCHOOL GEPEST OM HUN LANGE HAAR – MAAR MET HUN NIEUWE HAARSTIJLEN NEMEN ZE WRAAK

6 BROERS WORDEN OP SCHOOL GEPEST OM HUN LANGE HAAR – MAAR MET HUN NIEUWE HAARSTIJLEN NEMEN ZE WRAAK

  • door
De panda's Yuanman en Meilan.

Dit gezin uit New York zag er samen wel heel bijzonder uit, en niet alleen omdat het een gezin was met 7 kinderen!

Phoebe Kannisto is de moeder van 6 zoons en 1 dochtertje. En in dit gezin had iedereen prachtige lange lokken. Maar de reden ervoor is wel heel bijzonder.

Toen de zoon van een goede familievriend overleed aan kanker wilden Phoebe’s kinderen iets doen om andere kinderen die aan kanker lijden te helpen.

Twee jaar geleden lieten de drie oudste broers hun haar groeien en schonken ze hun haar daarna aan het goede doel “Children With Hair Loss.”

Maar al gauw wilde ook de drieling helpen, en al snel begonnen alle 6 van Phoebe’s zoons hun haar te laten groeien zodat ze het later konden doneren. Het was niet altijd gemakkelijk, omdat ze vaak gepest werden om hun lange haren.

Maar ze zetten door, en na hun haar maandenlang te hebben laten groeien, gingen ze uiteindelijk met zijn allen naar de kapper en slaagden ze er gezamenlijk in om 5 meter haar te doneren aan het goede doel.

Bekijk in het filmpje hieronder hoe dit prachtige gezin samen hun haar doneert, en deel het vooral met je vrienden en familie!

Op deze foto verbergt zich een heel speciaal detail. Slechts 2% van de mensen kan het binnen 1 minuut ontdekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.