Meteen naar de inhoud
Home » 6 Dingen die vrouwen verkeerd doen in bed…

6 Dingen die vrouwen verkeerd doen in bed…

  • door

Als het om een vrij partijtje gaat, valt er nog heel wat te verbeteren in de slaapkamer, vinden veel mannen. De kans is groot dat ook jouw vrij partijleven wel wat vuur kan gebruiken. Ben jij zo iemand die verwacht dat hij altijd het initiatief neemt? Fout! Een relatie kost werk en geloof het of niet, een vrij partij hoort ook bij dat werk. Dus lees snel verder om te ontdekken wat de grootste frustraties van mannen zijn over hun partners:

1. Teveel van je huispak houden

Het enige wat je nog wilt doen na een lange dag op kantoor, is uit die werkkleding stappen en gauw in een joggingbroek of pyjama schieten. Maar die outfit is niet bepaald aantrekkelijk voor jouw vent. Mannen klagen er voortdurend over dat als vrouwen eenmaal een relatie hebben, ze stoppen met moeite doen. De hotte lingerie verdwijnt achter in de kast en wordt vervangen door een joggingoutfit. Wil jij iets aan je vrij partij leventje doen, begin dan met kleding die jouw partner op windt!

2. Vergeten om initiatief te nemen

Mannen vinden het heerlijk als vrouwen de leiding nemen. Ze hebben de behoefte om zich gewenst te voelen. En de beste manier om jouw men te laten weten dat je hem wilt, is door het initiatief te nemen voor de vrij partij. Dus zet die eerste stap, verleid hem en lef je uit in de slaapkamer!

3. Te bazig zijn

Een vrij partij is niet het goede moment om bazig te zijn. Mannen houden er niet van om jouw gedetailleerde instructies aan te moeten horen. Het is goed om je partner te vertellen wat jij lekker vindt, maar hou er rekening mee dat hij jou wil laten genieten. Hij wil niet het gevoel krijgen dat hij terug is in de schoolbanken. Dus wees positief, hij wil horen wat hij kan doen om jouw dat geweldige gevoel te geven.

4. Verwachten dat hij ALLES doet

Een vrij partij is een activiteit waar twee mensen bij betrokken zijn. Dus ook jij moet deelnemen aan het gebeuren. Het is niet zijn verantwoordelijkheid om alles te doen. Jouw man wil ook merken dat jij moeite doet om hem te ver wennen.

5. Nep doen

Als jij zo iemand bent die klaar komingen faket, dan hou je vooral jezelf voor de gek! Een vrij partijtje moet heerlijk zijn, met zoveel mogelijk klaar komingen. Als jouw vent je niet naar die hoogte kan brengen, laat hem dat dan weten. Laat hem zien wat je wel en niet lekker vindt en geef hem de kans om jou te ver wennen. Als je hem die kans niet geeft, doe je niet alleen hem, maar vooral ook jezelf tekort.

6. De Silent Treatment

Als hij jou op windt, laat hem dat dan weten. Je hoeft je niet te gedragen als de ster in een vrij partijfilm, maar je kunt best iets van geluid maken. Laat hem horen dat je ervan geniet! Elke vrouw zou haar innerlijke vrij partijgodin moeten leren kennen. Dus als jij nog meer punten hebt voor deze lijst, horen we het graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.