Meteen naar de inhoud
Home » Met deze 6 tips krijg je de beste pljpbeurt ooit!

Met deze 6 tips krijg je de beste pljpbeurt ooit!

  • door

Sexy Blonde Girl Kara Sucking Popsicle

0rale seks staat in ieders slaapkamer – of op andere plekken naar keuze – vaak en graag op het menu, gewoon omdat je weet dat het meestal goed zal zijn. Een beetje zoals gaan eten bij Sergio, je weet wel: s*x on a plate!

Er is soms wel één klein probleempje: niet alle vrouwen voelen er zich even comfortabel bij. Niet dat ze het niet fijn vinden, maar het is misschien niet altijd hun favorietje. Gelukkig kun je als man een aantal dingen doen die je (waarschijnlijk) de beste p#pbeurt ooit zullen opleveren. Goed opgelet dus.

1.Houd je jongeheer schoon en rein. Daar moeten we, denken we, geen tekeningetje bij maken. We zeggen niet dat je vijf keer onder de douche moeten gaan staan voor de actie, maar meteen na het verlaten van de fitness je materiaal in de mond van een vrouw steken, is misschien niet echt ideaal…

2. Draag eerst zorg voor je dame, voor je ze zorg laat dragen voor jou. Het is niet om een p#pbeurt af te kopen of zo, maar gewoon een vorm van liefde en beleefdheid. We zijn toch allemaal netjes opgevoed, niet?

3. Plaats je handen op de juiste manier! De meeste vrouwen zullen het niet erg vinden dat je je handen op hun hoofd plaatst, maar houd ze stil en ga er zeker niet te ‘agressief’ mee aan de slag. En vraag anders gewoon eens of ze het ok vindt.

4. Over vragen gesproken, communicatie is van groot belang, ook bij 0rale s*ks. Sommige vrouwen geven niet graag p#pbeurten, gewoon omdat ze niet zeker zijn dat ze het goed doen. Moedig ze dus aan met wat lovende woordjes. Helpt altijd!

5. Vuur altijd een waarschuwingsschot af! Laat ons dit even verduidelijken, want jullie denken waarschijnlijk aan iets anders. Als je voelt dat de finishlijn nadert, moet je haar dat laten weten. We moeten toch niet uitleggen waarom? Noem het een soort van ‘s*ks etiquette’. Een vrouw die niet ‘gealarmeerd’ wordt tijdens een p#pbeurt heeft er misschien voor heel haar leven genoeg van!

6. Ga er niet van uit dat dieper en sneller ook altijd beter is. Sommige vrouwen hebben net graag dat het wat trager gaat, maak daar dan ook goed gebruik van (en respecteer het).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.