Meteen naar de inhoud
Home » Deze 7 functies op je smartphone kent bijna niemand, ik vind ze super handig!

Deze 7 functies op je smartphone kent bijna niemand, ik vind ze super handig!

  • door

De moderne smartphones van nu kunnen zoveel, zelfs zoveel dat merendeel van de mensen geeneens de helft van de functies kennen. De smartphone is een onderdeel van ons dagelijks leven geworden, daarom hebben wij deze slimme, zinvolle trucs opgeschreven zodat jij ook het maximale uit je smartphone kan halen.

 

1 Maak afluisterapparatuur van je smartphone

Door een paar simpele aanpassingen maak je van je smartphone een afluisterapparatuur. Je kan het als een geïmproviseerde babymonitor gebruiken of om iemand te bespioneren. Hier kan je lezen hoe je dit maakt!

2 Vergrendel je telefoon voor eeuwig

Een gestolen telefoon? Dit kan je redden. Iedere SIM-kaart heeft een unieke code van 15 nummers, ook wel bekend als het IMEI-nummer. Als je telefoon gestolen wordt dan kan je simpel de provider bellen en vragen deze te blokkeren. Je IMEI nummer kan je achterhalen door *#06# in te toesten.

3 Maak een microscoop van je smartphone

Gelukkig heb je hier geen dure apparatuur voor nodig. Het is heel eenvoudig, gebruik een kleine lens en je hebt een draagbare digitale microscoop. Hoe je deze microscoop maakt lees je hier.

4 Foto’s onder water nemen

Er zijn tegenwoordig smartphones die waterbestendig zijn, echter heb je er een die dat niet is dan kan je alsnog foto’s maken onder water. Het enige wat je dan nodig hebt is een hoesje van polytheen. Op deze pagina kan je lezen hoe je een hoesje van polytheen maakt.

5 Gebruik je gezicht om je telefoon te ontgrendelen

Android telefoons kunnen op verschillende manieren ontgrendeld worden, door een PIN code, patronen tekenen en sommige nieuwere modellen hebben ook een vinger afdruk. Behalve deze drie manieren is er tegenwoordig ook een zogenaamde Gezicht Ontgrendeling. Ga naar Instellingen – Veiligheid – Schermvergrendeling en selecteer de gewenste optie.

6 Hologrammen maken

Dit lijkt op magie maar het is heel cool en verrassend eenvoudig om een hologram te maken met je mobiele telefoon. Er staat hier uitgebreid beschreven hoe je dit kan maken.

7 Verleng de levensduur van je toestel

Hoe langer je telefoon meegaat hoe meer stof deze verzamelt. De stroominvoer moet daarom ook regelmatig schoongemaakt worden want anders kan dit nadelige gevolgen hebben voor je smartphone.
Om dit te vermijden vul je een spuit met lucht en injecteer je het in de oplaad ingang. Zo wordt het stof weggeblazen en gaat je telefoon langer mee!

DEEL deze tips met je vrienden en familie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.