Meteen naar de inhoud
Home » De 7-jarige doet een bijzondere belofte aan zijn opa – 20 jaar later is hij deze niet vergeten!

De 7-jarige doet een bijzondere belofte aan zijn opa – 20 jaar later is hij deze niet vergeten!

  • door

De band tussen grootouders en kleinkinderen is een bijzonder iets. Dat geldt ook voor KC Shafer en zijn opa Charlie. De twee zijn altijd beste maatjes geweest.

De ouders van KC gingen uit elkaar toen hij slecht een paar jaar oud was. Samen met zijn moeder trok KC in bij opa Charlie. Charlie en KC spendeerde veel tijd samen. Ze deden allerlei dingen samen. Charlie was als een vader voor KC.

Op een dag deed KC een belofte aan zijn opa. Hij beloofde aan zijn opa dat hij de getuige mocht zijn op zijn bruiloft als hij ooit zou trouwen. Charlie dacht er niet veel van, hij verwachtte dat zijn kleinzoon het zou vergeten. KC was tenslotte pas zeven jaar oud toen hij de belofte deed.

De tijd vloog voorbij en KC groeide op tot een echte man. Hij ontmoette een vrouw genaamd Sarah. Na meerdere jaren een relatie besloten ze te trouwen. KC wist wat hij moest doen, hij was de belofte aan zijn opa absoluut niet vergeten.

KC ging naar zijn, inmiddels 90-jarige, opa om het goede nieuws te vertellen. Charlie was gechoqueerd maar ook dolblij met het goede nieuws. Het vond het een eer om getuige te mogen zijn op de bruiloft. Op 15 april trouwden Sarah en KC. Aan KC zijn zijde stond zijn trotse opa.

Wat een aandoenlijk verhaal! Bekijk er meer over in de onderstaande video. Vergeet niet de video te delen met je vrienden en familie als je het een leuk verhaal vond!

DELENFacebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.