Meteen naar de inhoud
Home » 7 tips voor de perfecte ‘BJ’

7 tips voor de perfecte ‘BJ’

  • door

De eeuwige vraag: hoe geef je hem de perfecte ‘BJ’? Het antwoord is simpel: er is geen goede of slechte manier om het te doen. Er zijn geen twee mannen die op dezelfde manier van een BJ  genieten. Deze 7 tips zijn de basis, test naar hartelust wat voor jullie het beste werkt en wat jullie allebei fijn vinden.

1. Doe het niet als je zelfs het woord nog niet eens over je lippen krijgt. Als je hem downunder wil bevre – digen, wees dan in staat om de woorden loud and proud te kunnen zeggen. En als je het niet wil doen, doe het dan gewoon niet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Zorg ervoor dat zijn ‘leuter’ nat blijft. Je probeert als het ware een ‘doosje’ na te bootsen, maar dan met je mond. Je doosje, vooral als je op gewonden bent, is een natte en warme plek. Je kan ook glij – middel op waterbasis gebruiken als je een droge mond zou krijgen. Glij – middel met een smaakje is met een reden uitgevonden, ladies!

3. Doe niet alsof het echt een “job” is. Oké, Samantha Jones zei in S.. and the City nog dat ze een BJ niet zonder reden een job noemen, maar mannen genieten er ook van om jou ‘mondeling’ te vermaken. Dus waarom niet omgekeerd? Niemand wil de hele tijd gezeur horen of aan het gezicht van zijn bedpartner zien wat voor marteling het wel niet moet zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Gebruik meer dan alleen je mond. Je handen bijvoorbeeld. De gladde bewegingen van je mond op zijn eikel in combinatie met je handen die op en neer rond de leuter bewegen, maken hem helemaal wild. Om extra intensiteit toe te voegen, kan je een trillend speeltje tegen de basis van zijn leuter leggen, of tegen zijn ballen.

5. Vergeet niet te ademen (door je neus) en denk eraan dat langzaam en gestaag het meeste plezier bezorgt. Voor jullie beiden! Als je nogal snel kokhalst, moet je hem heus geen ‘diepe BJ‘ geven. Het puntje van zijn leuter is super gevoelig en er zijn manieren om hem met kusjes en strelingen helemaal op te winden. Probeer het uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Geef zijn ballen ook wat aandacht. We weten allemaal dat de testikels van een man super gevoelig zijn, maar dat wil niet zeggen dat we ze moeten negeren. Geef ze een tikje, een likje of misschien zelfs een speelse high-five. Het maakt niet uit wat je doet, zolang je ze maar niet vergeet.

7. Denk op voorhand na over of je gaat slikken of niet. Op een gegeven moment komt je lover klaar en dan moet je dus die belangrijke beslissing nemen. Er is niets ergers dan niet op dezelfde pagina zitten over wat er gaat gebeuren als hij komt. Je kunt hem laten klaar komen in je mond, en dan kun je beslissen om het in te slikken of uit te spuwen, of je kan hem op een andere plaats laten klaar komen. Beslis samen waar jullie je goed bij voelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.