Meteen naar de inhoud
Home » De 8 dingen die mannen doen waar wij vrouwen ontzettend op gewonden van raken

De 8 dingen die mannen doen waar wij vrouwen ontzettend op gewonden van raken

  • door

Mannen zijn heerlijke wezens, hoe ze zitten, hoe ze bewegen, hoe ze zoenen. Een man met een six-pack is natuurlijk verschrikkelijk hot. Maar als het er echt op aan komt, dan hebben de dingen die mannen doen waar wij ontzettend op gewonden van raken, weinig te maken met alleen zijn uiterlijk.

De volgende acht dingen zijn niet gerelateerd aan zijn mannelijke corpus, maar we beloven je dat wij vrouwen hier alsnog ontzettend op gewonden van raken.

1. ALS HIJ JE OPTILT

Dat is zo’n fijn gevoel. Als hij je optilt en je ronddraait, of als hij jou dicht tegen hem aanhoudt. Het is super hot, comfortabel en het geeft je gelijk een op windend gevoel.

2. ALS HIJ BEPAALDE DINGEN GEWOON DOET

Het is heerlijk om een man aan het werk te zien. Bijvoorbeeld als je thuiskomt en hij staat half ont bloot iets op te hangen. Of te klussen aan zijn motor. Of als hij het eten al heeft geregeld, zonder dat je erom hoefde te vragen. Heerlijk.

3. ALS HIJ NUCHTER BLIJFT ALS JIJ WEER EENS AAN HET STRESSEN BENT

Wanneer jij echt ongelofelijk aan het stressen bent en hij weet exact wat hij moet doen, daar zwicht je voor. Hij weet dat je op dat moment geen advies wil en dat hij vooral niet moet zeggen rustig aan moet doen. Jij hebt zijn nuchtere kant nodig. Het gevoel dat je niet alleen bent maakt alles al goed. Zijn nuchterheid is extreem hot.

4. WANNEER JE ZIET DAT HIJ ECHT OM ZIJN VRIENDEN GEEFT

Het is heerlijk om te zien hoe loyaal hij is naar zijn vrienden. Zij zijn zijn maatjes en hij laat ze never nooit stikken. Zij kunnen hem altijd opbellen hij praat nooit een slecht woord over ze. Hij is gek op ze, en juist dat lieve randje maakt hem zo ongelooflijk aantrekkelijk.

5. ALS HIJ NAAR JE LUISTERT

En dan echt oprecht luistert. Als hij de moeite neemt om te begrijpen wat je zegt, wat je bedoelt en met je meedenkt als je ergens niet helemaal uitkomt. Ook al heeft hij het antwoord niet, dat doet er niet toe. Het gaat erom dat hij luisterde en er voor je was.

6. ALS HIJ WEER EENS SUPER FANATIEK IS

Als je hem ziet sporten en hij super fanatiek en competitief is dan maakt dat iets in jou los. Een man die alles op alles zet en nooit opgeeft, heerlijk. Zijn wilskracht is hothothot.

7. ALS HIJ EEN DUIDELIJK MENING HEEFT

Het is belangrijk dat hij een duidelijk uitgesproken mening heeft. Een man die nee durft te zeggen, zelfs als het om jou gaat. Jij vindt het namelijk alleen maar heerlijk om de vurigheid in zijn ogen te zien.

8. ALS HIJ INITIATIEF NEEMT

Hoe aantrekkelijk is het als je een man hebt die het heft in eigen handen neemt? Die dingen voor jou regelt, die je verrast af en toe. Ook al is het maar met iets kleins. Dat maakt gewoon niet uit. Het gaat erom dat hij zijn eigen ideeën heeft, en deze ook nog eens uitvoert. Rrrr. Grijp ‘m.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.