Meteen naar de inhoud
Home » Haar 8-jarige dochter zei dat haar speelgoed verdween terwijl ze sliep, dus zette ze een verborgen camera neer en zag DIT.

Haar 8-jarige dochter zei dat haar speelgoed verdween terwijl ze sliep, dus zette ze een verborgen camera neer en zag DIT.

  • door

Hij had op een gegeven moment echt genoeg van het gezeur van zijn dochter. Zijn dochter klaagde alleen maar dat iemand haar speelgoed stal. Na een tijdje besloot ze hier iets aan te doen!

Na een tijdje zette ze een verborgen camera neer, hij verwacht natuurlijk nooit dat er iets zou gebeuren. De vader was er natuurlijk vast van overtuigd dat er niks gestolen werd. Toen Joann de beelden terug keek zag hij zijn 2-jarige zoon op de kamer, dit is misschien wel een van de slimste peuters ooit.

Je zult precies begrijpen wat ik bedoel als ik zeg dat het hilarische beelden zijn. In het begin lijkt het een heel normale avond, maar wat de 2-jarige zoon doet zul je niet geloven.

Ik zou zeggen: bekijk het filmpje en let goed op!

Vond je dit filmpje net zo grappig als wij of ken jij iemand die ook zo te werk gaat, vergeet het dan niet te delen je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.