Meteen naar de inhoud
Home » 8 Plekken waar hij het liefst wordt aangeraakt

8 Plekken waar hij het liefst wordt aangeraakt

  • door

De plekjes waar een man het liefst aangeraakt wil worden, liggen minder voor de hand dan je misschien zou denken. We zetten acht onverwachte pleasing spots op een rij.

Hij wordt er niet alleen heerlijk relaxt van… Maar hij vindt het wel heel leuk.

1. Zijn gezicht
Zachtjes zijn gezicht aaien en masseren – begin bij zijn slaap en zak langzaam richting zijn lippen – stimuleert de energie bij een ‘vrij partij’. Wedden dat-ie op gewonden raakt?

2. Zijn hals
Het ‘aaien’ van zijn hals zorgt voor hetzelfde resultaat. De gouden tip? Draai zachtjes rondjes met je vingertop om zijn adamsappel en aai zijn hals met je lippen. Klinkt gek, maar masseer hem hier eens met je tong!

3. Zijn oor
Raar maar waar: een mannen-oor is een zeer gevoelig plekje vol met zenuwen die, jawel, in direct contact staan met ‘zijn zaakje’. Knijp en trek voorzichtig aan zijn oorlel, en masseer ‘m zachtjes tussen je duim en je wijsvinger. Een beetje tong maakt het nóg spannender.

4. Zijn handen
Zijn huid kan hier ruw en hard aanvoelen, maar de juiste druk kan een hoop bij je hem losmaken. Aai zijn handpalm met je vingertoppen en kriebel hem met je nagels. De ultieme aanraking: ‘aai’ de zijkant van zijn pink met je vingertop.

5. Zijn onderrug
Acupuncturisten zijn ervan overtuigd: dit plekje is een bron van energie voor een vrij partij. Maak zijn huid warm door je handpalmen erop te leggen. Plaag hem vervolgens door met je vingertoppen stevig te drukken – begin onderaan en werk langzaam naar boven toe.

6. Zijn navel (en de rest van zijn buik)
Ook zijn navel heeft een intense connectie met zijn geslachts deel. Tikkel met je vingers van zijn navel naar beneden, tot net boven zijn ‘leuter’. Draai vervolgens met je wijsvinger rondjes om zijn navel en maak de rondjes steeds groter. Zorg er wel voor dat de snelheid en druk niet afzwakken, zodat je hem niet kietelt. Je wil hem laten ‘schreeuwen’, voor die lachbui maken jullie later maar tijd.

7. Zijn knieholtes
Hier is zijn huid heel erg dun en dus extra gevoelig. Zorg dat hij op zijn buik ligt en kras dan zachtjes met je nagels in de knieholtes, zodat de huid warmer wordt. Aai deze plek vervolgens langzaam met je tong.

8. Zijn voetzolen
Ook zijn voetzolen staan in direct contact met meerder ero – gene zones van zijn lichaam. Masseer ze met je duimen en zorg dat je redelijk wat kracht zet. Ook hier willen we kietelen voorkomen. Een kusje of likje aan zijn grote teen doet wonderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.