Meteen naar de inhoud
Home » De 88-jarige werd bijna verkracht door een brute dief – toen zei ze drie woorden waardoor de dader vluchtte

De 88-jarige werd bijna verkracht door een brute dief – toen zei ze drie woorden waardoor de dader vluchtte

  • door
NBC

De Amerikaanse 88-jarige Helen Reynolds heeft iets meegemaakt dat niemand ooit zou moeten ervaren. Ze werd bijna in haar eigen huis in Pennsylvania verkracht. Maar ze slaagde erin om de aanval af te weren, met behulp van slechts drie woorden.

Het begon allemaal met een man die beweerde in hetzelfde complex als Helen te wonen. Hij belde aan en vroeg om een glas water. Kort daarna liep hij het appartement van Helen binnen. Hij pakte haar portemonnee en nam er $ 40 uit, plakte haar mond af en bond haar handen vast. Toen zei hij dat hij haar zou gaan verkrachten.

NBC

NBC

De dader legde Helen op haar bed. Helen vertelde aan NBC dat ze hem in zijn lies probeerde te schoppen, maar dat mislukte. Het was op dat moment dat ze, ondanks haar afgeplakte mond, erin slaagde om drie woorden uit te spreken, die ervoor zorgde dat de man uit het appartement vluchtte. Ze zei: “Ik heb HIV.”

Ik zei dat ik besmet was met het HIV virus, en dat mijn man aan AIDS was overleden. Het was natuurlijk een leugen, vertelde de 88-jarige aan NBC.

Er is nog niemand gearresteerd voor de brute overval, maar Helen hoopt natuurlijk dat de dader zal worden gepakt. Helen zegt dat ze hoopt dat de idioot in de gevangenis komt en dat hij daar lang zal blijven.

We zijn onder de indruk van deze dappere vrouw, die met haar snelle vondst een manier vond om deze idioot te laten vluchten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.