Meteen naar de inhoud
Home » 9 Plaatsen waar je ooit een vrij partij MOET Hebben!

9 Plaatsen waar je ooit een vrij partij MOET Hebben!

  • door

Allebei hot, maar geen slaapkamer in de buurt? Who cares? Een vrij partij op gekke plekken is juist enorm spannend! Zet de volgende 10 plaatsen maar alvast op je to do-list.

Strand
Als cocktail is ‘ie al heerlijk, maar een échte vrij partij on the beach is nog veel beter. Een goede beurt op het strand is een klassiekertje die iedereen ooit gedaan moet hebben. Enne, dat zand tussen je billen moet je maar voor lief nemen.

hazrag9wa9c8_md

Bus
Midden in de bus op elkaars schoot klimmen is misschien wat onsubtiel, maar hoe spannend is het om achterin de bus stiekem wat hand werk te verrichten, terwijl er op de bank vóór jullie gewoon mensen zitten?

Vliegtuig
Veel mensen hebben ‘m op hun lijstje, maar hoeveel hebben het nu eigenlijk echt gedaan? Of het comfortabel is betwijfelen we, maar deze moet je ooit zeker nog eens proberen!

Werk
Onder het motto ‘even de werkstress ontladen’: een vrij partij op de werkvloer. Niet alleen lekker maar ook nog eens enorm spannend, want wat gebeurt er als jullie betrapt worden? Wil je het echt goed doen, dan ga je natuurlijk voor het bureau van de baas.

Sauna
Heet, heter, heetst! Hoewel de sauna je uit zichzelf al flink laat zweten, is dit een echte aanrader. En tja, ongekleed was je toch al.

Club
Jij en je nieuwe vlam staan elkaar flink op te winden in de club. Jullie kunnen niet van elkaar afblijven en besluiten naar huis te gaan. Wacht… naar huis? Natuurlijk niet! De wc is véél spannender, geloof ons maar! Bovendien kan je na de daad mooi weer verder feesten.

Pashokje
Dat een dagje samen shoppen best vermoeiend is, weten we allemaal. Kies om bij te komen eens voor een break in het pashokje van je favo winkel! Succes gegarandeerd 😉

In de regen
Je kent ‘m wel: het hartstochtelijke filmmoment waarop twee geliefden elkaar beminnen in de stromende regen. Moet je toch gewoon een keer geprobeerd hebben?

Lift
Het vergt wat gevoel voor timing in combinatie met een flinke portie geluk, maar op windend is een partijtje vrijen in de lift zéker.

BONUS: Zee
Zie je al voor je hoe jullie tussen de zwemmende mensen stiekem jullie badkleding uittrekken en erop losgaan? Een echte aanrader! Bijkomend voordeel: dat je in het water zo licht bent, maakt het een stuk comfortabeler.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.