Meteen naar de inhoud
Home » 3-jarige maakt een plezierritje en wordt vervolgens door de politie langs de kant van de weg gezet. Dan maakt mama een foto van de bon die hij krijgt

3-jarige maakt een plezierritje en wordt vervolgens door de politie langs de kant van de weg gezet. Dan maakt mama een foto van de bon die hij krijgt

  • door

Door de politie aan de kant gezet worden, is best een frustrerende ervaring. Een beschamende preek, dure boetes en onaangename vertragingen zijn dingen waar automobilisten zich al jaren aan ergeren. Maar soms gaat zo’n verkeerscontrole gepaard met een sprankeltje hoop. En soms is het gewoon ronduit leuk!

Soms heeft ook een politieagent wel eens wat verstrooiing nodig. Toen een Canadese peuter in zijn woonwijk rondreed in een mini Ford pick-up besloot een agent om een grappige herinnering te creëren.

Nathan Snow, een driejarige peuter uit Alberta, was samen met zijn hond Lacey onderweg in zijn speelgoedauto, toen hij werd opgemerkt door een Canadese agent. De agent hield Snow staande en vroeg zijn ouders of hij hem z’n eerste verkeersboete mocht geven.

De ouders stemden in en begonnen te filmen. Wat volgde was een komische scène, met de combinatie van de geweldige humor van de agent en de complete verbazing van de kleine overtreder.

Nathan incasseerde zijn eerste verkeersboete, dewelke simpel “Te snel!” luidt. Hij schudde de hand van de agent, maar stond er tegelijk wel wat onzeker bij.

En de bestraffing voor dit snel rijden? De agent was goedgehumeurd en Nathan kwam er goedkoop vanaf: “Ik wil dat je naar huis gaat en je mama met de was helpt.” Dat is niet al te leuk voor een driejarige. We hopen dat Nathan toch nog een beetje vrijaf krijgt wegens goed gedrag.

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Lees ook:Haar luie tienerdochter wil een verontschuldiging voor de school. Maar de moeder schrijft daar deze regels op – en de lerares ging kapot van het lachen.

Bron: YouTube en www.liftable.com ; Afbeelding: Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.