Meteen naar de inhoud
Home » Ik ben een aantal weken geleden vreemdgegaan. Zomaar uit het niets, mijn kinderen verdienen beter.

Ik ben een aantal weken geleden vreemdgegaan. Zomaar uit het niets, mijn kinderen verdienen beter.

  • door

Ik ben 34 jaar … 2 kinderen van 8 en 3 jaar oud. Onze laatste was een cadeautje, zo denken vele…maar als onze laatste er niet geweest was , was ik nu niet meer samen met hun vader …
Net toen ik op het punt was dat het genoeg was bleek ik 13 wk zwanger te zijn….

Ik ben al 13 jaar samen met hem en het is er langzaam in geslopen … maar mentaal maakt hij me langzaam stukje bij beetje kapot. Misschien wel zonder dat hij het door heeft …. hij mishandeld mij niet lichamelijk maar emotioneel kan hij me breken. Laatst heb ik zijn gedrag gegoogled en ik hoor jullie denken ‘ kansloos’ maar ik voel al zo lang dat zijn gedrag niet klopt . Ik denk echt dat de vader van mijn kinderen een narcist is …

Hij kan mij ‘plagen’ maar dan echt zo vernederen en vervolgens zeggen joh dat is toch een grapje, je kan toch wel wat hebben, hij kan me nog uitmaken voor slet want 14 jaar geleden ging ik vreemd met hem terwijl ik nog een vriendje had. Hij wil nu nog steeds weten hoe vaak ik het gedaan heb in Mn leven omdat hij me nu nog hoopt te betrappen op een leugen….Hij maakt me belachelijk, neemt mij niet serieus en wuift alles weg alsof ik diegene ben die niet spoort.

Mijn ouders en broers doen het nooit goed hij zou het liefst zien dat ik alle contacten verbreek, ik voel nooit gelijkheid. Hij zet zich altijd boven mij. Ik mag niet heel hard lachen in groepen, want hij schaamt zich dan….

Anderzijds is hij obsessief naar mij toe. Zo verschrikkelijk jaloers, controleert me waar hij kan. Is boos als ik teveel met Mn telefoon zit, geef ik hem 3 dagen geen seks is hij chagrijnig. Doen we het 2 dagen achter elkaar is hij ineens zó gelukkig ….ik trek zijn humeur zo slecht.

Vorig jaar na de geboorte van de jongste vraagt hij me ten huwelijk ( want tijdens mijn 1e zwangerschap was ik de mooiste liefste en geweldigste vrouw en voelde ik me echt fijn bij hem dus ik geloofde in de nieuwe papa, weer ….)

Nu trouwen we over 4 weken, maar ik heb vorige week nog huilend alleen in de auto gezeten, ‘moet ik dit doorzetten’ Het is toch te bizar voor woorden dat ik bang ben dat we op onze trouwdag zelf ruzie krijgen. Ik trouw niet met mijn maatje nee ik trouw met de vader van mijn kinderen.

Ik ben een aantal weken geleden vreemdgegaan. Zomaar uit het niets. Met een man die me heel even wel begeerde en het juiste tegen me zei. Het voelde fijn op dat moment maar ik heb alle contacten verbroken en geblokkeerd. Ik heb 2 kinderen en moet gelukkig worden met de vader van mijn kinderen. Mijn kinderen verdienen het beste. Dat zijn woorden die steeds in mijn hoofd rond spoken.

Mijn 3 kinderen verdienen het beste … méér dan dat ….!
Dus zet ik mijn schijnhuwelijk door ………………

Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal aangepast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.