Meteen naar de inhoud
Home » Achtergelaten baby (7 maanden) overlijdt in bloedhete auto

Achtergelaten baby (7 maanden) overlijdt in bloedhete auto

  • door

Het meisje lag urenlang in de bloedhete auto

Een babytje is gisteren in een bloedhete auto in Ierland komen te overlijden. Het jonge meisje werd gisteren levenloos naar het ziekenhuis gebracht waar hulp niets meer voor haar kon betekenen. Het kindje was slechts zeven maanden oud.

De Ierse politie onderzoekt momenteel hoe een incident als deze heeft kunnen voorvallen. Het gebeurde in de gemeente Tipperary, waar het meisje urenlang in een bloedhete auto heeft gelegen. Rond 13:45 lokale tijd werd het meisje levenloos gevonden in de geparkeerde auto. Het was gisteren in Ierland 26 graden, zo warm was het dat jaar nog niet eerder geweest.

Geruchten
Lokale Ierse media beweren dat de vader van de baby haar heeft achtergelaten. Hij zou door een telefoongesprek zijn afgeleid en zijn vergeten om de baby bij de crèche af te zetten. Uren nadat hij de auto had geparkeerd, kwam de vader achter zijn vergissing, maar hij kwam te laat bij zijn dochter. Het levenloze meisje werd nog per helikopter naar het ziekenhuis in Limerick gebracht, maar hulp mocht niet baten.

De Ierse politie en wethouder Martin Brown spreken beiden van een tragisch ongeluk. Volgens de wethouder kwam het kindje uit een gerespecteerde familie uit de buurt en was het babytje het enige kindje uit het gezin.

Lees ook Dit meisje gaat naar de dokter met vreselijke pijn in haar billen. Daar boren ze in haar lichaam om er iets uit te halen en vullen de putten met schuim.

Bron: RTL nieuws. Beeld: Screenshot Limerick Hospital Limerick Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.