Meteen naar de inhoud
Home » Adam Curry over gebeurtenissen rondom zijn ex: “Ik denk dat dit goed is geweest voor Patricia!”

Adam Curry over gebeurtenissen rondom zijn ex: “Ik denk dat dit goed is geweest voor Patricia!”

  • door

Adam Curry

Adam Curry was ‘in shock’ door de beruchte video

Adam Curry en Patricia Paay trouwden in 1988 en hielden het 21 jaar met elkaar uit tot hun scheiding in 2009. In 1990 werd hun dochter Christina geboren, hierdoor zijn de twee nog altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is de laatste maanden erg rumoerig rondom het privéleven van zijn glamoureuze ex: sekstapes, financiële toestanden en gedoe met de belastingdienst zorgen ervoor dat Paay keer op keer het nieuws haalt. 

In shock
Ook Adam Curry volgde vanuit Amerika alle ophef en zag ook de roemruchte video. Hij praatte voor het eerst over deze heftige periode in een interview met tijdschrift Story, die vooral erg zwaar was voor dochter Christina. “Het was op een donderdagochtend in Texas, ik was mijn radioshow aan het presenteren. Ineens explodeerde mijn telefoon. Ik kreeg van Jan en alleman filmpjes over Patricia toegestuurd, ook de bewuste sekstapes. Ik was net als iedereen in shock, het was bizar.” Curry nam direct contact op met zijn ex.

Niet blij
“Ik vroeg meteen: Heb je Christina al gesproken? Het was natuurlijk vreselijk dat Patricia dit overkwam, maar ik dacht in eerste instantie alleen maar aan onze dochter. Hoe moest dit wel niet voor háár zijn?” Patricia vertelde Curry dat ze Christina nog niet had gesproken. “Dat vond ik niet leuk. Ze had Christina veel eerder moeten laten weten wat er gebeurd was. Dat had ze niet gedaan, en daar was ik niet blij mee.” Adam merkte meteen dat het erg zwaar was voor Christina: “‘Het was moeilijk voor haar. Dat merkte ik aan alles. Het is toch je moeder over wie ze spreken.”

Anders in het leven
Na de seksvideo kwam al snel uit dat Patricia een grote belastingschuld had. Hierover zegt Adam: “Patricia heeft een behoorlijke klap gekregen. Op diverse vlakken. Dat kun je je bijna niet voorstellen. Het was niet niets, dit. Maar ik denk dat het goed voor haar is geweest. In de zin dat ze anders in het leven is gaan staan. Dat merk ik als we nu contact hebben. Maar ik hoop dat ze gelukkig is, en blijft. Ik gun Patricia alle goeds. Ze is toch de moeder van onze dochter en dan wil je dat ze gelukkig is. Dat is voor iedereen beter.”

Bron: Story | Beeld Wikimedia Commons,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.