Meteen naar de inhoud
Home » Afschuwelijk: 4-jarige jongetje door politie van balkon geplukt na urenlang huilen

Afschuwelijk: 4-jarige jongetje door politie van balkon geplukt na urenlang huilen

  • door

Een 4-jarige jongen zat afgelopen week urenlang huilend alleen op een balkon in Nijmegen. Een agent klom op het balkon en trof hem daar met een betraand gezicht en grote ogen.

,,Door via de buren over de balkonreling van de flat te klimmen konden onze collega’s het jongetje bereiken”, schrijft de Nijmeegse politie op haar Facebookpagina. Van de ouders ontbrak op dat moment ieder spoor.

,,Al snel werd duidelijk dat het jongetje helemaal alleen thuis was. In huis lagen een paar spullen maar niks dat leek op een kindergeschikte woonomgeving”, meldt de politie.

Agenten namen de jongen mee naar het bureau, waar hij zijn verdriet een beetje vergat. ,,Op het politiebureau fleurde het jongetje al snel op door alle kleurplaten, tekenfilms en vriendelijke politiemensen”, aldus de politie.

(Lees verder onder de foto)

Pleeggezin

Op het bureau is hij overgedragen aan Bureau Jeugdzorg. Die hebben ervoor gezorgd dat de jongen per direct uit huis is geplaatst en dezelfde avond nog terecht kon bij een pleeggezin buiten Nijmegen.

Op Facebook schrijft de politie verder: ,,Laten we er samen voor zorgen dat onze leraren, artsen, topsporters, militairen, stratenmakers en helden van de toekomst allemaal dezelfde kansen krijgen. Bel ons of andere hulpverlening als u twijfelt over situaties.”

Bron: AD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.