Meteen naar de inhoud
Home » Afschuwelijk moment. Jonge stierenvechter wordt door HELE HOOFD heen gespiesd

Afschuwelijk moment. Jonge stierenvechter wordt door HELE HOOFD heen gespiesd

  • door

Een jonge stierenvechter vecht voor zijn leven nadat hij tijdens zijn debuut door zijn keel, gezicht en tong gespiesd werd. Daniel Garcia Navarrete, 23 jaar, werd in de grootste arena van Spanje in Las Ventas, Madrid, verschillende keren gespiesd. Om en bij de 10.000 personen waren getuige van de vreselijke aanval, die aanvankelijk dachten dat hij slechts een keer in de dij was gestoken.

Nadat hij zwaargewond naar het ziekenhuis werd afgevoerd, ontdekten de dokters dat hij vier keer gespiesd werd: twee keer in zijn nek en twee keer in zijn kaak.

Schokkende beelden tonen hoe hij in de lucht geworpen wordt en op de grond terechtkomt, waarna de stier hem herhaaldelijk prikt met zijn hoorns. We horen het publiek krijsen terwijl een getraind team de stier probeert af te leiden. Vervolgens dragen ze het slachtoffer weg.

De wonden beschadigden de ischiaszenuwen, een sleutelbeen en veroorzaakten ernstige spierschade.

De man werd behandeld in het ziekenhuis en er wordt gezegd dat hij zich gelukkig mag prijzen dat hij zijn debuut overleefde. De chirurgen van het Hospital San Francisco de Assisi omschrijven zijn toestand als “ernstig.”

Geschokte toeschouwers omschreven het tafereel als “afgrijselijk” en zeiden dat ze dachten dat hij door de 500 kg wegende stier gedood was.

Bekijk de schokkende beelden hieronder zelf en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.