Meteen naar de inhoud
Home » De agent hoort geluid komen vanuit de vuilnisbak – is ontzettend gechoqueerd als hij hem opent!

De agent hoort geluid komen vanuit de vuilnisbak – is ontzettend gechoqueerd als hij hem opent!

  • door

De Amerikaans agent Scott Charleswood uit Indiana deed een trieste ontdekking toen hij zeven pasgeboren puppy’s in een vuilnisbak vond. Ze waren daar achtergelaten door een onbekend iemand. Ten tijde van de vondst was er een heftige winterstorm gaande. De puppy’s vertoonden al tekenen van onderkoeling.

De agent kreeg op een koude zaterdag avond een oproep, toen hij ter plekke kwam deed hij de hartverscheurende ontdekking. De zeven puppy’s waren pas geboren en allemaal in een zak gepropt en vervolgens in de vuilnisbak achtergelaten te worden.

“Ik hoorde een puppy piepen en daarna stopte het geluid. Ik begon door de bak heen te zoeken. Eén voor één bracht ik ze naar mijn auto en dekte ze toe met mijn jas, daarna zette ik de verwarming wat hoger ” aldus meneer Charleswood.

Hij racete naar het plaatselijke asiel om te zorgen dat de puppy’s bleven leven. Een van de medewerkers van het asiel genaamd Tara Harris nam de puppy’s in ontvangst om ze te behandelen. Ze schatte in dat de puppy’s diezelfde dag nog geboren waren.

Tara en de andere vrijwilligers zorgde dag en nacht voor de puppy’s . De honden lijken het goed te doen en kunnen in februari geadopteerd worden. De heldhaftige agent wilt zelfs één van de puppy’s adopteren, hij heeft zelfs al twee honden thuis die gered waren uit dergelijke situaties.

Bekijk meer over het verhaal in de onderstaande video. Als je het een mooie reddingsactie vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.