Meteen naar de inhoud
Home » Alleenstaande moeder onderzocht gewichtsverlies online – toen ontdekte ze groene thee en veranderde haar leven

Alleenstaande moeder onderzocht gewichtsverlies online – toen ontdekte ze groene thee en veranderde haar leven

  • door

Velen van ons zouden graag wat gewicht verliezen, iets afgetrainder zijn, of wat meer spieren opbouwen. En het is geen geheim dat we hiervoor een gezonde, evenwichtige levensstijl nodig hebben met goede voeding, veel water, en genoeg sporten. Het is een levensstijl die aan het begin niet makkelijk is om na te volgen, en op de lange termijn lastig kan zijn om vol te blijven houden.

Shiobhan Thornton haalde onlangs de krantenkoppen in het Verenigd Koninkrijk vanwege haar indrukwekkende gewichtsverlies. De jonge vrouw van 23 jaar komt uit East Kilbride. Ze is moeder van de kleine 3-jarige Tia.

Eind 2015 viel het huwelijk van de jonge moeder uit elkaar en werd zij alleenstaande moeder. Na de geboorte van haar dochter bleef Shiobhan aankomen en woog ze 111 kilo. Ze was diep depressief door haar uiterlijk en de artsen vertelden haar dat ze voorzichtig moest zijn, omdat ze risico liep om diabetes te krijgen.

Shiobhan probeerde te gaan sporten, maar het ging moeilijk. Daarom begon ze online onderzoek te doen en ontdekte ze, temidden van alle verhalen over wonderbaarlijk gewichtsverlies, dat groene thee werd aanbevolen voor gewichtsverlies. Ze besloot om te beginnen met minstens twee kopjes per dag te drinken.

Al gauw verloor ze 19 kilo. Dit vertelde ze aan <a href = “http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/single-mum-depressed-size-loses-10733698″ target = “_ blank” > Mirror </a>:
<Blockquote>
<P align = “rechtvaardigen”> “Ik weet zeker dat ik alleen door het drinken van groene thee mijn eerste 19 kilo heb verloren. Mijn metabolisme werd gestimuleerd en ik hoefde verder niets te doen. </ P>
<P align = “rechtvaardigen”> Ik mat mijn taille en het bleef steeds smaller worden, terwijl ik niet sportte. Groene thee is echt zo ondergewaardeerd en het is zo goedkoop als chips. “</ P>
</ Blockquote>

Deze fastfood-verslaafde kon niet geloven dat het zo simpel was. En tot slot begon ze ook te sporten. Nu sport ze 3 keer per week, weegt ze 50 kg en draagt ze maat 34.

Groene thee wordt vaak aanbevolen om af te vallen, maar weinig wetenschappelijke studies bewijzen echt dat deze thee een effect kan hebben op gewichtsverlies. Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven en daarvoor is deze thee zeker goed. Groene thee hoort ook voordelen te hebben voor het hart en het cholesterol.

Het vervangen van frisdrank en suikerhoudende dranken met groene thee of water zal gewichtsverlies zeker vergemakkelijken, maar je zult nog steeds wat moeten sporten of je maaltijden wat moeten verminderen om echt verandering te zien. Het feit dat ze zag dat ze afviel door groene thee te drinken motiveerde Shiobhan om zich echt in te zetten om te sporten.

Shiobhan is erin geslaagd om goede resultaten te behalen, en het belangrijkste is dat ze uit de depressie kwam. Groene thee is geen wondermiddel voor gewichtsverlies. Maar water en/of groene thee drinken zal altijd beter zijn dan suikerhoudende drankjes te consumeren.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.