Meteen naar de inhoud
Home » Het allerlaatste optreden van Elvis zag bijna niemand. Tot nu toe. Luister hier naar het ijzingwekkend mooie lied

Het allerlaatste optreden van Elvis zag bijna niemand. Tot nu toe. Luister hier naar het ijzingwekkend mooie lied

  • door

De dood van Elvis Presley in 1977 veroorzaakte een schokgolf in de muziekwereld en vele fans rouwen tot op de dag van vandaag nog om zijn verlies. Zijn muziek raakte de harten van jong en oud. Wisten we toen dat deze zanger nog tientallen jaren zo gemist zou worden? Nu, veertig jaar later, leeft zijn erfenis nog altijd voort.

In het jaar 1977 werd Elvis geplaagd door gezondheidsproblemen en depressies. Zijn verslavingen en demonen haalden de bovenhand. Maar zoals zovele artiesten zeggen: “The show must go on” liet Elvis zich door zijn ziekte niet tegenhouden. Amper zes weken voor zijn overlijden legde Elvis het advies van zijn artsen om een concert te annuleren naast zich neer.

Hij nam het podium in Rapid City en bracht een betoverende versie van “Unchained Melody”. Zijn emotionele optreden werd op camera vastgelegd en het lijkt wel alsof hij fysiek op instorten staat. Zijn lichaam was toen misschien wel zwak, maar zijn stem bleef ijzersterk.

Lees ook:Gemberthee lost nierstenen op, doodt kankercellen en reinigt de lever. Hier is het recept

DEEL dit verbluffende optreden met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.