Meteen naar de inhoud
Home » Als de camera filmt wat er ’s nachts van tussen de benen van de vrouw komt, kan ik nauwelijks blijven kijken. Maar wegkijken gaat ook niet …

Als de camera filmt wat er ’s nachts van tussen de benen van de vrouw komt, kan ik nauwelijks blijven kijken. Maar wegkijken gaat ook niet …

  • door

Waarschuwing: deze beelden kunnen voor sommige mensen schokkend overkomen. Deze beelden is niet geschikt voor minderjarigen.

Steeds meer vrouwen stellen zich de vraag waar ze willen bevallen. Want lang niet elke vrouw kiest voor een geboorte in het ziekenhuis. Het aandeel aan huisgeboortes neemt de laatste jaren alsmaar toe. Ook de 33-jarige arts Sarah Schmid uit Halle (Saale) heeft ondertussen al vier kinderen zonder enige begeleiding of hulp ter wereld gebracht. Ze is ervan overtuigt dat elke vrouw “de natuurlijkste zaak ter wereld” wel alleen aankan.

camera

Voor de geboorte van haar vijfde kind koos ze een plekje uit in het bos achter haar huis. Ze is echter op alles voorbereid. Ze plaatst deze video op het internet om andere vrouwen aan te moedigen eveneens te kiezen voor een thuisbevalling. De beelden die daarbij ontstaan zijn echter niet voor iedereen geschikt.

DEEL deze spectaculaire video met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.