Meteen naar de inhoud
Home » Als er een muntje in de deurhendel van je auto zit, PAS DAN OP! Ze willen je auto leegroven!

Als er een muntje in de deurhendel van je auto zit, PAS DAN OP! Ze willen je auto leegroven!

  • door

Het gebeurt tegenwoordig steeds vaker dat mensen een muntje in de deurhendel van hun auto zien zitten. Dit gebeurt meestal als mensen de wekelijkse boodschappen gaan doen. Je zou misschien denken dat het geen kwaad kan, maar niets is minder waar! Als je dit ziet moet je het muntje meteen weghalen en de politie bellen! Dit is namelijk een nieuwe manier die dieven hebben bedacht om je auto leeg te roven.

En dit is hoe het werkt: Als er een muntje in de hendel van je autodeur zit kan deze niet meer op slot. Meestal zit dit muntje aan de passagierskant van de auto zodat je het niet ziet zitten. Als je dan naar huis rijdt, volgen de dieven je. Als je thuis parkeert dan doe je daarna natuurlijk je auto op slot. Maar als er een muntje tussen de deurhendel zit dan doet dit slot het niet meer en blijft de deur aan de passagierskant dus open. Jij loopt rustig met je boodschappen naar binnen en de dieven slaan hun slag.

Om te voorkomen dat jou dit overkomt moet je altijd even de deur aan de passagierskant controleren. Zit er een muntje, dan moet je even de politie bellen. Dan kunnen ze komen surveilleren op het parkeerterrein waar de dieven druk bezig zijn met hun muntjes. Natuurlijk voor je weggaat dat muntje even weghalen. En je probleem is weer opgelost.

DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook. Iedereen moet dit weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.