Meteen naar de inhoud
Home » Als zijn gezichtje PAARS aanloopt, stopt ze ONMIDDELIJK.. Wat er daarna gebeurt? KIPPENVEL!

Als zijn gezichtje PAARS aanloopt, stopt ze ONMIDDELIJK.. Wat er daarna gebeurt? KIPPENVEL!

  • door

De vijf maanden oude Sebastian heeft al een tijdje last van een lelijke verkoudheid als hij samen met zijn tante Pamela Rauseo uit Florida onderweg is naar hun bestemming. De arme Sebastian was de hele tijd al overstuur, maar ineens stopte het. “Ik was zo ongerust, want we waren midden op de weg terwijl hij verkouden was,” zegt Pamela.

Gelukkig weet Pamela uiteindelijk een plekje te vinden waarop ze even kan stil staan om voor haar neefje te zorgen. Ze zette de auto stil en klom ook op de achterbank. Tot haar schrik ontdekte ze dat Sebastian niet meer bij bewustzijn was. “Toen ik hem optilde merkte ik meteen dat zijn gezicht helemaal paars zag,” vertelt Pamela.

“Het eerste wat in me op kwam was dat ik de hulpdiensten moest bellen, maar ik was zo in paniek dat ik het met mijn mobieltje niet voor elkaar kreeg.” Ze wendt zich tot de voorbijgangers en schreeuwt om hulp. Ze ontfermt zich over Sebastian en probeert hem wanhopig te reanimeren. Gelukkig stopte een aantal voorbijgangers en hielpen zij met de hartmassage. Uiteindelijk is de kleine jongen er weer bovenop gekomen.

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.