Meteen naar de inhoud
Home » Als je kont begint te jeuken, moet je direct naar de keuken lopen. Daar vind je dingen die je zullen helpen.

Als je kont begint te jeuken, moet je direct naar de keuken lopen. Daar vind je dingen die je zullen helpen.

  • door

Het is een alledaags probleem maar niemand praat erover. Onze billen zijn een noodzakelijk onderdeel van ons lichaam en spelen een fundamentele rol om het geheel goed gesloten te houden.

Maar ook hier hebben we wel eens ongemakken zoals jeuk en een branderig gevoel. De meeste mensen zijn bij aanhoudende overlast te beschaamd om naar de dokter te gaan. Soms is dit echter wel nodig. Maar misschien moet je een van deze huishoudelijke middeltjes wel eens proberen …

pijn

Aloë Vera

Dankzij de anti-inflammatoire eigenschappen is Aloë Vera uitermate geschikt om jeuk te bestrijden. Gewoon even wat gel aanbrengen op de kwestieuze bil of billen en de pijn zal snel verzachten.

Aardappelen

Aardappelen hebben een dehydraterend effect en zijn erg effectief om aambeien te verhelpen. Deze methode stimuleert ook de doorbloeding. Gewoon wat aardappelen tot een pasta vermalen en op de zone aanbrengen.

Tea Tree olie

Studies hebben aangetoond dat deze olie bijzonder goed werkt tegen zwellingen van aambeien. De thee is nogal geconcentreerd dus je verdunt het best met een beetje amandelolie alvorens het op het betrokken gebied aan te brengen.

Knoflook

Laat drie teentjes knoflook met drie laurierbladeren koken. Laat het geheel goed sudderen gedurende minstens tien minuten. Laat het mengsel afkoelen en breng het goedje driemaal per dag aan tot de overlast verdwenen is.

Als de camera filmt wat er ’s nachts van tussen de benen van de vrouw komt, kan ik nauwelijks blijven kijken. Maar wegkijken gaat ook niet …

DEEL deze nuttige tips met iedereen die je kent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.