Meteen naar de inhoud
Home » Als een man deze 12 kwaliteiten heeft, mag je hem nooit meer laten gaan

Als een man deze 12 kwaliteiten heeft, mag je hem nooit meer laten gaan

  • door

De juiste man.

Sommige mannen zijn nu eenmaal betere partners dan anderen. Dat wil niet zeggen dat die andere dat nooit zal zijn, maar hij is er dan nog duidelijk niet klaar voor. Mensen maken verschillende periodes door in hun leven en evolueren steeds. Dus vrouwen, als je een man tegenkomt met deze 12 eigenschappen en hij valt voor je, dan kan je hem best nooit meer laten gaan.

1. Als hij naar je kijkt, dan kijkt hij écht naar je

Wanneer jullie oogcontact hebben en je voelt een sterke connectie, dan kijkt hij je niet gewoon aan, maar dan voelt hij zich aangetrokken en groot respect voor de persoon achter die ogen. Hij wil zijn ziel laten kennismaken met die van jou.

flirtenmannen

2. Hij is een aardige man, maar geen slof

Je hebt zeer dominante mannen en zeer verlegen mannen. Beide types zijn niet echt ideaal, je kiest beter voor de tussenweg. Mannen met een zacht hart, maar hard in de strijd. Zij beginnen niet met een gevecht, maar beëindigen het wel, en meestal in hun voordeel.

3. Hij is gedreven, maar geduldig

Om een goed leven te leiden, heb je ook een portie geluk en succes nodig, zowel professioneel als privé. Maar de drang hiernaar mag nooit overheersen. Wees geduldig, doe alles stap per stap. Ga nooit overhaast te werk, want dat zou wel eens nefast kunnen zijn.

4. Ambitieus, maar realistisch

Ambitieus zijn moet en dromen mag, maar het belangrijkste is dat hij niet naast zijn schoenen gaat lopen. Op elk moment realistisch blijven is een zeer goede eigenschap. Hij zal je dan ook geen dingen beloven die hij niet kan waarmaken.

koken5. Koken

Een man die kan koken is sexy en leuk meegenomen. Bovendien zal hij vaker in zijn eigen potje voorzien, eet hij gezonder en dat komt ook jullie relatie ten goede. En nog beter: hij kookt wanneer jij dat even niet ziet zitten.

6. Fysiek actief

Elke man moet in beweging blijven en een beetje conditie hebben, zeker op jongere leeftijd. Het is niet aantrekkelijk als een man geen fysieke kwaliteiten heeft. Daarbij, een man met een beetje conditie komt ook van pas in de slaapkamer.

7. Briljant en eigenwijs, maar niet te eigenwijs

Een intelligente en slimme man is erg aantrekkelijk. Hij mag ook een beetje eigenwijs zijn, zoals een vrouw met veel zelfvertrouwen, maar ook niet té. Wees voorzichtig met koppige mannen, het is een gevaarlijke eigenschap in een relatie.

vrouwman-700x2968. Lachen en laten lachen

Een man die zelf veel lacht en jou laat lachen is erg belangrijk. Hoe meer plezier jullie hebben, hoe beter. Als daar geen sprake van is, kan je de relatie beter meteen beëindigen.

9. Je voelt zijn oprechtheid

Hij zegt dat hij van je houdt op onverwachte momenten en je voelt dat het oprecht is. Woorden kunnen nog zo mooi zijn, je moet het ook merken en vooral voelen. Geen woorden, maar ook daden.

10. Hij kiest voor vrede

Alle koppels maken wel eens ruzie. Dat gebeurt omdat mensen een eigen mening hebben en die soms willen doordrukken. Maar als één persoon gelijk heeft, dan heeft de andere vaak ongelijk. Als hij de eigenschap heeft in zo’n situatie voor de vrede te kiezen, dan mag je op je beide oren slapen.

Vakantieliefde seks11. Hulp bieden

Als een man je graag ziet, dan mag je hem alles vragen, hij zal je altijd helpen. Het is het grootste bewijs dat hij wil dat je gelukkig bent en dat zo wil houden.

12. Een deel van elkaar

Zonder jou is zijn leven niet compleet. Wat belangrijk is voor jou, is ook belangrijk voor hem. Jullie geraken volledig op elkaar ingespeeld. Als jullie allebei een deeltje vormen van een groter geheel en gewend geraken aan elkaars gewoontes, dan mag je heel gelukkig zijn met zo’n man.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.