Meteen naar de inhoud
Home » Als je dit op je geparkeerde auto aantreft, dan heb je geen geluk. Het maakt een pechvogel van je

Als je dit op je geparkeerde auto aantreft, dan heb je geen geluk. Het maakt een pechvogel van je

  • door

Dieven en criminelen worden alsmaar vindingrijker om onze bezittingen te stelen. Nu doet er weer een list de ronde waarmee men je auto in enkele seconden kan stelen.

Gesofisticeerde veiligheidssystemen maken het dieven alsmaar moeilijker om auto’s te stelen. Maar ze gaan met hun tijd mee en vinden toch nog oplossingen. Stel je eens voor: je parkeert je auto op de parking van de supermarkt. Enkele minuten later kom je terug en stap je in je auto. Je steekt de sleutel in het stopcontact, start en dan zie je dat er een briefje van vijftig euro achter de ruitenwisser steekt.

Afbeelding: www.genialetricks.de

Wat een geschenk uit de hemel lijkt, is een gemene methode om je auto te stelen: het briefje is immers zo geplaatst dat je wel moet uitstappen om het te pakken. Op parkeerplaatsen van warenhuizen staat je auto bovendien naar een muur of een andere toe, zodat je het pas ontdekt als je in je wagen zit. Als je dan vervolgens uitstapt met draaiende motor komt de dief aangelopen en gaat er vandoor met je auto. Omdat alles zo snel gaat, riskeer je zelfs nog om overreden te worden.

Zo verging het ook de jonge moeder Kyri Viehmann. De vrouw is al op de terugweg naar huis als ze plotseling een briefje achter haar ruitenwisser opmerkt. Op dat ogenblik denkt ze dat iemand haar een pleziertje wilde doen.

Maar als ze stopt en het briefje bekijkt, ziet ze dat het niet echt is. Op het briefje stond: “Ha, je dacht dat het echt was, niet?” Gelukkig was ze al onderweg naar huis, want op de achterbank zat haar eenjarige zoon.

Afbeelding: www.genialetricks.de

Omdat deze truc zo eenvoudig is, zou iedereen dit gevaar moeten kennen. Ook al is er nooit een waterdicht systeem tegen diefstal, moeten we er alles aan doen om dieven en criminelen zo weinig mogelijk kans te geven.

DEEL deze belangrijke waarschuwing met iedereen die je kent!

Bron: www.aol.com en www.genialetricks.de

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.