Meteen naar de inhoud
Home » Als je ziet wat dit meisje van 12 in haar handen heeft, zal je nachtmerries krijgen!

Als je ziet wat dit meisje van 12 in haar handen heeft, zal je nachtmerries krijgen!

  • door

Aryanna Gourdin is een meisje van 12 dat in Utah in de Verenigde Staten woont. Zoals elke tiener heeft ze een pagina op Facebook en Instagram waarop ze haar dagelijks leven met de wereld en haar vrienden deelt.

Het meisje werd onlangs een beroemdheid op internet omwille van een van haar hobby’s. Je zou denken dat ze ervan houdt om met haar vrienden op te trekken en te spelen, maar daar vergissen we ons lelijk in! De geliefde activiteit van Aryanne is namelijk jagen op dieren! En ze houdt ervan om zich onsterfelijk te maken om met haar prooien te poseren.

Het lijkt erop dat het meisje er plezier in schept om dieren te doden en er vervolgens foto’s van op de sociale media te delen. Ze heeft deze passie geërfd van haar vader die zelf een fervent jager is.

Laatst konden we haar zien met kadavers van zebra’s, giraffen en buffels. Ze jaagt ook op bedreigde diersoorten zoals neushoorns!

Op deze foto zien we haar zelfs poseren met het hart van een giraf in haar handen.

Zelfs al zijn de safari’s waar ze samen met haar vader aan deelneemt legaal, toch stelt zich een ernstig moreel probleem. Waarom dieren doden gewoon om furore te maken op sociale netwerken?

Maar Aryanne verklaart zelf: “Ik ben een jager en trek me niets aan van wat andere mensen daarover te zeggen hebben. Ik zal er nooit mee ophouden. Ik hou ervan om mijn ervaringen met de wereld te delen.”

Aryanne lijkt compleet ongevoelig voor het leed van de dieren en stoort zich allerminst aan de kritiek. We hopen dat Aryanne haar leven op een dag toch nog over een ander boeg gooit want dit is echt wanssmakelijk.

DEEL dit bericht op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.