Meteen naar de inhoud
Home » Andy van der Meijde reageert op woedende aanval van 14-jarige dochter

Andy van der Meijde reageert op woedende aanval van 14-jarige dochter

  • door

Andy van der Meijde kreeg de volle laag van zijn dochter

Isabella, de 14-jarige dochter van Andy van der Meijde, is helemaal klaar met haar vader en liet dit in weten in een bericht op Instagram. Een maand geleden plaatste de oud-voetballer een foto met zijn twee dochters, die bij zijn ex-vrouw in Italië wonen. Hij zette als bijschrift bij het kiekje: “Na 7 jaar heb ik mijn kinderen weer vastgehouden.Het mooiste gevoel dat er bestaat!”

Reünie
De reünie bleek echter van korte duur; dit weekend plaatste dochter Isabella een emotioneel bericht op social media. In het bericht -in het Italiaans geschreven- maakt ze haar vader veel verwijten en zegt ze dat de reünie niets meer was dan een publiciteitsstunt. ,,Ik maakte deze collage om te laten zien dat wij zijn opgegroeid zonder jou, maar alleen met de kracht van onze moeder, de sterkste vrouw ter wereld. Elke glimlach, elke traan, elke moeilijkheid, je hebt elk moment van ons leven gemist.” Ook verwijt ze haar vader dat hij zijn dochters probeerde om te kopen met 250 euro. ,,Je gebruikte ons voor de aandacht. Ik walg ervan dat mensen denken dat je een geweldige vader bent. Dingen verdwijnen niet met een handomdraai, mijn zus en ik ook niet niet, want wij zijn jouw dochters, zelfs als je doet alsof dat niet zo is. Nu weet ik wat je waard bent, ‘papa’. Bedankt voor dat je er nooit was…”

‘Coglioni’
Van der Meijde gaf geen direct commentaar, maar plaatste wel een foto op Instagram met een kort statement. “Cheers iedereen. Geniet van het weer en het leven”, schrijft hij bij een foto met een biertje. Pas bij zijn hashtags deelt hij een kleine sneer uit. De voormalig voetbalprof gebruikt het woord coglioni, wat Italiaanse straattaal is voor klootzakken. Hij plaatst daarbij nog wat onschuldigere hashtags: La vita piu bella betekent het betere leven en la storia continua houdt in het verhaal gaat verder. Hij sluit af in het Nederlands: “Morgen is er weer een nieuwe dag.”

Bron: AD | Beeld Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.