Meteen naar de inhoud
Home » Anette was op weg naar haar werk toen ze een meisje hoorde schreeuwen – ze keek toen recht in de ogen van de dader

Anette was op weg naar haar werk toen ze een meisje hoorde schreeuwen – ze keek toen recht in de ogen van de dader

  • door

Anette Idestål was op weg naar haar werk in Örebro en toen belandde ze op de juiste plaats op het juiste moment, en is ze erin geslaagd om een man te stoppen bij het proberen om een negen jaar oud meisje te verkr-achten.

Anette hoorde een schreeuw uit het park komen waarlangs ze dagelijks passeert wanneer ze naar het werk gaat.

– Ik ging naar de auto toen ik een schreeuw hoorde. En toen volgde alleen maar stilte. Na enkele minuten kwam het geschreeuw terug, zo zei ze tegen Aftonbladet.

Ze ontdekte een man in het park, die een persoon tegen de grond aan het drukken was, maar Anette kon in eerste instantie niet uitmaken of het een volwassene of een kind was. Maar dan zag de man Anette naar haar staan kijken, en toen hadden ze oogcontact, hij stopte wat hij aan het doen was en liep vlug weg.

Anette haastte zich naar het meisje maar het jonge meisje besliste vlug weg te rennen, wat begrijpelijk is. Hierna belde Anette de hulpdiensten op.

Foto: Polisen

Anders Sjöberg, communicatiemedewerker bij de politie van Örebropolisen, bevestigde haar dat een klacht werd neergelegd met betrekking tot de verkrachting, maar op dit moment probeert de politie een zaak te bouwen met de gegevens die ze hebben over wat gebeurt is op die dag.

Gelukkig hoorde Anette het meisje schreeuwen, of het kon anders zijn afgelopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.