Meteen naar de inhoud
Home » ANGELA GROOTHUIZEN VALT SNOEIHARD VAN HAAR STOEL IN ‘HOLLAND’S GOT TALENT’

ANGELA GROOTHUIZEN VALT SNOEIHARD VAN HAAR STOEL IN ‘HOLLAND’S GOT TALENT’

  • door

Het nieuwe seizoen van ‘Holland’s Got Talent’ ging gisteren daverend van start. Jurylid Angela Groothuizen viel snoeihard van haar stoel en hield het daarbij niet droog.

De kijkers lagen dubbel op de bank, toen bleek dat Angela ter plekke in haar broek had geplast.

VLIEGENDE START, VOORAL VOOR ANGELA
Met bijna twee miljoen kijkers ging de talentenshow vliegend van start. Voor Angela zelfs letterlijk, want zij vloog keihard van haar stoel. Na het optreden van ‘Vogue’-danser Mattia bleek ze zelf iets minder flexibel en donderde keihard op de studiovloer. Van de schrik maar ook van het lachen plaste ze in haar broek, wat de situatie alleen maar verergerde.

KLEURRIJKE KANDIDATEN
De kandidaten in de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen waren beslist kleurrijk te noemen. Zo zorgde zangeres Jetta -“Net als de Volkswagen, maar dat heb ik al genoeg gehoord”-voor de nodige consternatie door de country-klassieker I Never Promised You a Rose Garden volledig te vernachelen met haar valse stemgeluid. Maar met haar hondsbrutale opmerkingen had ze wel de lachers op haar hand.

BLACK SWORDS ZOEKEN ZANGER OF ZANGERES
Ook De Black Swords werden meteen door het publiek en de kijkers thuis in hun hart gesloten. Vier superschattige jochies die Smells Like Teen Spirit van Nirvana rockten, maar dan zonder zanger want: “Die hebben we nog niet gevonden.” Wie interesse heeft, kan zich op de Facebookpagina van het programma aanmelden. En een zangeres, dat mag dus ook.

TWITTER LIGT DUBBEL OP DE BANK
Thuis vermaakte men zich prima met de optredens in Holland’s Got Talent. Waarbij dat van Angela misschien wel het meeste applaus kreeg.

Laat hem nooit gaan als je de volgende 8 dingen over hem kan zeggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.