Meteen naar de inhoud
Home » Australische onderzoekers schijnen te weten waar MH370 zich bevindt

Australische onderzoekers schijnen te weten waar MH370 zich bevindt

  • door

Het is een vreselijk drie jaar geweest voor de families en vrienden van degenen die omgekomen zijn tijdens de vermissing van Maleisië Airlines-vlucht 370.

Het vliegtuig verdween mysterieus op weg van Kuala Lumpur naar Beijing op 8 maart 2014 met 239 passagiers en bemanning aan boord.

Er zijn verschillende landen ingezet om te zoeken naar de Boeing 777 in een gebied van de zuidelijke Indische Oceaan, die ruim 120 duizend vierkante kilometer overschrijdt.

Vorig jaar beweerde het Australian Transportation Safety Bureau dat er een nieuw gebied was om in te zoeken, maar de Australische, Chinese en Maleisische regeringen besloten dat de informatie niet geloofwaardig was.

Maar de Australian Commonwealth Wetenschappelijke en Industriële Onderzoeksorganisatie heeft een rapport vrijgegeven, ze zijn zelfverzekerd waar het passagiersvliegtuig neergestort is.

Het rapport concentreerde zich op een vleugel flaperon die in juli 2015 op het Reunioniland van de kust van Afrika werd gewassen. Onderzoekers bevestigden dat het stuk vrijwel zeker van MH370 was. Een ander stuk puin werd vorig jaar aan de kust van Mozambique gevonden en dat had waarschijnlijk ook deel uitgemaakt van het vliegtuig.

De CSIRO creëerde modellen op basis van hoe die flaperon zijn weg naar het eiland maakte en probeerde te berekenen waar het vliegtuig naar beneden ging.

Onderzoekers maakten ook replica’s van het vleugelstuk en testen deze om te zien hoe het zou drijven, afhankelijk van de oceaanomstandigheden.

Het rapport zegt: “Deze nieuwe informatie verandert niet onze eerdere schatting van de meest waarschijnlijke locatie van het vliegtuig. Het vergroot ons vertrouwen in die raming, zodat we nu nog meer zeker zijn dat het vliegtuig binnen de nieuwe zoekopdracht staat. .

“In ons eerdere rapport werd gesuggereerd dat er geen puin is gevonden die de sleutel vormt om een tamelijk nauwkeurige locatie van de crash te identificeren. Dit aspect van het eerdere werk is ongewijzigd, behalve dat het wordt versterkt door ook de trajecten van high-wind items Dat waren waarschijnlijk ook binnen het puingebied.

“Het enige dat onze recente werk verandert, is ons vertrouwen in de nauwkeurigheid van de geschatte locatie, die binnen het nieuwe zoekgebied is geïdentificeerd en aanbevolen door het eerste principe review, en waarschijnlijk aan het zuidelijke einde daarvan, dichtbij 35 graden zuid.

Volgens de Onafhankelijk is een zoekgebied rond 35 graden zuid 25 duizend vierkante kilometer ten noorden van de oorspronkelijke vermoedelijke crashzone.

Vrouw staat aan de grond genageld als ze ziet wat deze paarden doen als ze na jaren apart terug herenigd worden.

De officiële onderwaterzoeker werd in januari van dit jaar afgeroepen en de nabestaanden van het slachtoffer werden per e-mail verteld: “Het laatste zoekschip heeft het onderwaterzoekgebied verlaten. Malaysia Airlines-vlucht MH370 is niet gelegen in de 120.000 vierkante kilometer onderwaterzoeken Gebied in de zuidelijke Indische Oceaan

Maar de Australische, Maleisische en Chinese regeringen hebben gezegd dat ze het onderzoek zullen heropenen als er nieuwe, geloofwaardige informatie komt.

We moeten wachten en kijken of ze van mening zijn dat dit nieuwste informatie wordt geloofd.

Bron: ladbible

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.